Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amiről semmiképpen se mondanál le az esküvődön?
Nálam ez a fehér abroncsos ruha. Az sem érdekelne, ha csak 2 tanús esküvőm lenne, de a fehér ruha mindenképpen kell. :)
Nem lesz mostanában esküvőm, csak úgy eszembe jutott, hogy minden elképzelt "esküvő változatomban" csak a ruha nem változik (na meg persze a vőlegény). :D
20l
Ruha, virág, fotó, haj, gyűrű.
23N
A vőlegény ugyebár alapkellék, rajta kívül nem mondtam volna le édesanyámról, édesapám ottlétéről sajnos le kellett mondanom:((, nem mondtam volna le a testvéremről.
A következő szinten a vacsora utáni lakodalmas mulatós zene van.
A többit nélkülözni tudtam volna ha kellett volna.
Pont 1 éve volt az esküvőnk:
- mivel Édesapám pár hónapja itt hagyott Bennünket, ezért szeretném visszapörgetni az időt és táncolni Vele az esküvőnkön. Még többször elmondani neki, mennyire szeretem.
- a másik pedig a kedvenc fotósom jelenléte.
- Férjem arcának megörökítése, amikor először meglátott az oltárnál... (mi előtte nem láttuk egymást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!