Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amiről semmiképpen se mondanál le az esküvődön?
Nálam ez a fehér abroncsos ruha. Az sem érdekelne, ha csak 2 tanús esküvőm lenne, de a fehér ruha mindenképpen kell. :)
Nem lesz mostanában esküvőm, csak úgy eszembe jutott, hogy minden elképzelt "esküvő változatomban" csak a ruha nem változik (na meg persze a vőlegény). :D
20l
Én már túl vagyok az esküvőmön és egyetlen dologhoz ragaszkodtam/ragaszkodtunk minden áron (azon kívül, hogy a szűk család jelenléte nélkül természetesen elképzelhetetlen lett volna), mégpedig ahhoz, csak és kizárólag olyan emberek legyenek jelen, akik számunkra fontosak és ne legyenek olyanok akikről kb. azt sem tudjuk kicsoda, de ilyen-olyan ágon rokon.
Lemeccseltünk pár kört emiatt a szülőkkel, de sikerült! :-))
Nekem sajnos már biztos nélkülöznöm kell egy fontos dolgot. A nagymamám jelenlétét. Pedig annyira szerettem volna h lásson mint menyasszonyt, de még az eljegyzést sem élte meg szegény :( dehát mindíg a jók mennek el hamar.
Ami fontos h (a vőlegényen kívül persze) édesapám és a párom családja ott legyen, bóna meg a legjobb (és egyre inkább úgy gondolom az egytlen igazi) barátnőm mint tanu.
Minden másról (gyűrű, ruha.....stb) hajlandó lennék lemondani
Hogy az apukám kísérjen az oltár elé
Hogy a szüleim ne balhézzanak (elváltak)
Hogy csak azok legyenek ott, akiket én szeretnék; viszont akiket meghívok, azok jöjjenek el és érezzék jól magukat.
Én fehér abroncsos ruhát épp nem akartam, de végül azt vettem, mert az állt rajtam a legjobban :)
Szóval nem mondanék le: templomi esküvő, Mendelssohn indulójára bevonulás, koszorúslányok, csokordobás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!