Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti visszavinnétek?
Figyelt kérdés
Elhoztam a kölcsönzőből a ruhát, és hát rám jön, de alig kapok benne levegőt. Jól is néz ki. A varrónő azt mondta jobb így, mintha átalakította volna fűzősre, de én félek, hogy emiatt nem lesz jó a lagzi. Mi lesz ha beájulok?
Szerintetek mit csináljak?
2012. máj. 9. 22:24
11/14 anonim 

válasza:

Vidd vissza!!!!!! nehogy rosszul legyél mert akkor a kórházi dolgozók fognak gyönyörködni benned, meg szánalommal nézni, s nem mellesleg életed legszebb napja a legrosszabb lesz... ugye nem akarod ezt? ne habozz! válassz másikat, vagy verd ki a hisztit,mint egy igazi sárkány menyasszony,hogy csinálja meg de tüstént, ha már sok pénzt hagysz nála!
12/14 A kérdező kommentje:
Visszavittem és egy szó nélkül átalakították fűzősre. Így már nem szűk, csak leülés közben nyomja fel a gyomromat a halcsont. De most már annyit tágítok rajta, amennyit akarok :)
Köszi mindenkinek a biztatást, pont erre volt szükségem.
2012. máj. 10. 20:51
13/14 anonim 

válasza:

Reméljük minden jól ment és örök emlék marad! :)) Sok sikert!
14/14 A kérdező kommentje:
Minden jól ment, és csodálatos volt a ruhám. Egész éjjel táncoltam benne :)
2012. máj. 15. 13:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!