Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti visszavinnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti visszavinnétek?

Figyelt kérdés

Elhoztam a kölcsönzőből a ruhát, és hát rám jön, de alig kapok benne levegőt. Jól is néz ki. A varrónő azt mondta jobb így, mintha átalakította volna fűzősre, de én félek, hogy emiatt nem lesz jó a lagzi. Mi lesz ha beájulok?

Szerintetek mit csináljak?

2012. máj. 9. 22:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a varrónő fog benne fél napot álni melegben, táncolni, enni, rohangálni a dolgok után. Csinálja csak szépen meg mert a kényelem igenis fontos. Akár gumitoldással, fűzőve bárhogy. Elhiszem szebb lehet biztos így de ne a mentőben csodálgassák a ruhád ha elájulnál.
2012. máj. 9. 22:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen visszavinném és nem is kölcsönöznék onnan megint.
2012. máj. 9. 22:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
hát én visszavinném. Ha van még időd, akkor alakíttasd át :)
2012. máj. 9. 22:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
természetesen visszavinném
2012. máj. 9. 22:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass a varrónőre. Ez a te napod és életed egyik legszebb napja. Ne kedveskedj a nővel. Ez a munkája.

Mégis milyen eladó lehet, hogy hagyna egy ilyen "munkát" kiadni a kezéből. Határozottan állj a sarkadra ha kell.:)

Mellesleg gratulálok! Sok boldogságot!

2012. máj. 9. 22:46
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, szombaton lesz az esküvő, és remélem még lehet valamit tenni.
2012. máj. 9. 23:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Vidd vissza, az esküvőd napján nagyon fontos a kényelem!
2012. máj. 9. 23:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
te szegény, sajnálom nagyon, gondolj bele, ha alig kapsz benne levegőt, akkor az este/éjszaka folyamán már egy falatot sem fogsz enni, nehogy szétszakadjon!Remélem tudnak csinálni rajta valamit még szombatig!Gratulálok és Sok boldogságot
2012. máj. 9. 23:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp visszavinném.
2012. máj. 10. 02:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal vidd vissza és reklamálj,ő a szolgáltató,kifizetsz neki csomó pénzt és az a lényeg hogy kényelmes legyen a ruha,főleg egy menyasszonyi ruhának kell kényelmesnek lennie.Amúgy én is így jártam,csak én koszorúslány voltam a bátyámék lagziján,alig bírtam ki,és a lényeg:tüsszentettem egyet a kocsiban és oldalt szétszakadt,stólával tudtam takarni,a kölcsönzős egy szót nem mert szólni.

Egy szó mint száz:vidd vissza!!!

2012. máj. 10. 10:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!