Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti visszavinnétek?
Elhoztam a kölcsönzőből a ruhát, és hát rám jön, de alig kapok benne levegőt. Jól is néz ki. A varrónő azt mondta jobb így, mintha átalakította volna fűzősre, de én félek, hogy emiatt nem lesz jó a lagzi. Mi lesz ha beájulok?
Szerintetek mit csináljak?
Ne hallgass a varrónőre. Ez a te napod és életed egyik legszebb napja. Ne kedveskedj a nővel. Ez a munkája.
Mégis milyen eladó lehet, hogy hagyna egy ilyen "munkát" kiadni a kezéből. Határozottan állj a sarkadra ha kell.:)
Mellesleg gratulálok! Sok boldogságot!
Azonnal vidd vissza és reklamálj,ő a szolgáltató,kifizetsz neki csomó pénzt és az a lényeg hogy kényelmes legyen a ruha,főleg egy menyasszonyi ruhának kell kényelmesnek lennie.Amúgy én is így jártam,csak én koszorúslány voltam a bátyámék lagziján,alig bírtam ki,és a lényeg:tüsszentettem egyet a kocsiban és oldalt szétszakadt,stólával tudtam takarni,a kölcsönzős egy szót nem mert szólni.
Egy szó mint száz:vidd vissza!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!