Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért olyan fontos az esküvő?
Ez hasonló ahhoz, amikor az autópályára felhajtó autós nem érti miért jön szembe vele mindenki...
Mert a világ talán 80%-án ez a természetes, mert már ősidőkben rájöttek a házasság előnyére.
Ha valaki nem rendezett családi körülmények között nőtt fel, akkor ezt valószínű nem érti és nem is igényli.
ma 08:29
Minősíteni valakinek a családi körülményeit azért, mert nincsen oda a felhajtásért, eléggé primitív dolog.
Nekem csodálatos gyerekkorom, szerető szüleim voltak, mégsem igényeltem habos-babos álomnapot.
"Ha csak jól megvagyunk egymással,majd csak lesz valami a kapcsolatunkból,akkor a nő előbb-utóbb szeretne szeretőből feleség lenni. A férfinek ez nem fontos,mert így is meg kap mindent,amit férjként megkapna"
Miért, a nő mit nem kap meg nem-feleségként?
Jaj de sokan buták...buták...
A 8-as hozzászóló tökéletesen megfogalmazta a házasság lényegét...így is van.
Ez a minek a papír-szövegtől feláll a szőr a hátamon...annyira ostoba szemlélet az ilyen és nagyon sajnálom, hogy az ilyenek sosem értik meg ennek a gyönyörű kifejezésnek az értelmét.
Valószínüleg fogalmuk sincs, az értékrendről, az összetartozásról, a kitartásról a megbecsülésről. Csak az olyanok írnak ilyen negatív válaszokat, akik valószínüleg szintén nem becsülik túl sokra egy párkapcsolatban. Még egy feleség sem írta, hogy minek a papír....
Én már nem hiszek a házasságban. Félek is tőle. Sokáig szerettem volna esküvőt fehér ruhával, apukámmal aki az oltár elé vezet, tánccal, barátokkal, nászúttal.
De a szüleim elváltak, 10 percet nem bírnak ki együtt. A ballagásomon anyám és apukám épp aktuális barátnője egymás haját tépték. Milyen esküvőm lehetne?
Eljött az az idő, amikor a barátaim házasodnak. Most éppen az az idő van, amikor felváltva hallatom a panaszkodásukat a válás alatt.
15 éve vagyok együtt a párommal, 13 éve együtt élünk, 2 gyerekünk van. 3 éve voltunk együtt, amikor szervezett egy párizsi hosszú hétvégét a húgommal és a barátjával. A húgom be volt avatva, eljátszotta hogy megfeküdte valami a gyomrát így kettesben mentünk az Eiffel-toronyhoz, ahol megkérte a kezem. Azóta is csak ezt a gyűrűt hordom.
Amikor fontosnak éreztem az esküvőt, akkor a rózsaszín köt, a lakodalom miatt éreztem. Azt hittem, ha nem vesz feleségül a párom ország-világ előtt, akkor nem szeret. Most már nem így látom.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!