Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Honnan tudhatod azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatod azt, hogy tényleg a férj jelölted az igazi?

Figyelt kérdés

Mit éreztetek az esküvőtök napján?

Mikor több év után (3,4...stb) összeházasodtatok még szerelmesek voltatok egymásba vagy "csak" szerettétek egymást?

2012. máj. 9. 00:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi 7 évig legjobb barátok voltunk a férjemmel. Nagyon hamar rájöttem arra, hogy basszus, ha éreznék valamit iránta a barátságon kívül, mi nagyon boldogok lennénk együtt. 7 év után eljött az a nap is, amikor azon kaptam magam, hogy szerelmes vagyok, onnantól már ment minden magától :) És igen, tudtam, hogy vele szeretném leélni az életem. Szerelmes voltam, bár nálunk nem telt el sok idő. Esküvőm napján pedig boldogok voltunk, fülig ért mindkettőnk szája :)
2012. máj. 11. 13:01
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Én nagyon racionális voltam mindig, soha nem voltam annyira szerelmes, hogy majd bele haltam volna. A férjemmel nagyon jó barátságba voltunk, tiszteltem, becsültem, szerettem, de nem volt olyan nagy rózsaszín köd. Összeházasodtam vele, és csak most 10 év után TUDOM, hogy jó döntés volt. Becsületes, rendes ember, fenézek rá, és tudom, hogy "passzolunk" egymáshoz.:)
2012. máj. 11. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
7 éve mikor összejöttünk tudtam hogy ez valami tartós lesz. Ne kérdezd hogy honnan éreztem az első este. 2 éve együtt is élünk és augusztusban házasodunk. Jól elvagyunk, kis veszekedések néha vannak. Nagyon boldogok vagyunk és pár éve ( 3. évnél) nagyon megküzdöttünk egymásért azóta nagyon értékeljük a másikat. Én úgy érzem hogy ez már valami sokkal mélyebb mint a szerelem, sokkal bensőségesebb. Nagyon egy húron pendülünk és közösek a céljaink, álmaink. Én úgy gondolom amíg ez így van nem lesz gond. Azt meg hogy ha ez változik mi lesz nem érdekel.Szerencsére sok jó házasságot és példát látunk, aminek őszintén örülök.
2012. máj. 11. 14:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ésszel kell szeretni nem szerelemmel, mert utóbbi csak hormonális játék ami elmúlik, de ha racionálisan is ő az igazi akkor nagyobb az esély a hosszan tartó házasságra,bár a másik fél akkor is bekattanhat és elhagy.Semmi sem biztos csak a halál!
2012. máj. 11. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
mindenki jól le lett és lesz pontozva (nem általam), aki különválasztja a naaaagy szerelmet a házasságtól, mint életközösségtől, pedig a szerelem kémia, akár tetszik, akár nem. Kémia nem segít át a szürke hétköznapokon, passzolni kell szexuálisan,gondolkodásmódban, jövőképben és tudni kell együtt élni, jóban, rosszban és mivel az emberek változnak, szerencse kell h X év után is ugyanabba az irányba változzatok, gondoljunk itt arra h a 18évesek házassága 10év múlva lehet h zátonyra fut mert közben felnőttek és már másképp képzelik a jövőt (nem törvényszerű, de az átlag ide jut). De a naiv lepontozó higgye csak h csak a nagy szerelme lehet csak a férje, aztán majd az idő eldönti.
2012. máj. 11. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!