Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a +1 főkkel?
Figyelt kérdés
Kicsit sokallom a +1 fők számát, akik az esküvői vacsinkra érkeznének. 66 főből 18-an lennének azok, akik várhatóan a párjukkal jönnének. Mi legfeljebb 50 fős esküvőt szerettünk volna, ezért már arra is gondoltunk, akinek nincs hosszabb ideje párja (legalább 1 éve), azokat megkérjük, hogy érkezzenek egyedül inkább, hiszen csak a rokonság és a legközelebbi barátok jönnek, ismerik egymást. Vagy ez így bunkóság? Végül is csak a kaja 18 főre 90 ezer Ft lenne, és a legtöbbjükkel még nem is találkoztunk.2012. máj. 8. 16:51
21/24 anonim válasza:
Nem rég voltam tizenéves, de nekem meg se fordult a fejemben, hogy egy esküvőn, amire a rokonaim hívtak meg kedvességből, mert a szüleik jóban vannak a szüleimmel, elvigyem az éppen aktuális páromat. Fogalmam sincs, hogy kellene ezt szépen beletenni a meghívókba, mert az xy és családja, lehet, hogy nem egyértelmű, hisz "szinte már családtag"... Esetleg úgy írni egy család esetén, hogy pl. "Kovács Istvánt, nejét és gyermekeit". De ez elég idétlen, mert nem szokás. Bár, ha a meghívottak kicsit is etikusak, megkérdezik, hogy jöhet-e "Nórika" barátja, és te kategorikusan kijelentet, hogy ne haragudjon, de nem.
22/24 anonim válasza:
Utolsó vagyok, lehagytam, hogy mi így csináltuk, hogy ahol a vendég párját is meghívtuk, ott a meghívót a párnak külön adtuk. Ebből nincs félreértés. Ha a család kap egyet, ott elég egyértelmű, hogy a gyerek pasiját/csaját nem hívták meg. Nem bunkóság, egyszerűen sajnos ha pl. a kérdező rokonságát nézzük, ott nem 1-2 plusz főről van szó, hanem 18 emberről! 90 ezer forintért etetni-itatni olyanokat akiket a pár EGYIK TAGJA SEM látott még soha életében, csak annyi a szál hogy Jucika 7 hónapja jár vele, na köszi...
23/24 anonim válasza:
@22: Bocsi, hogy belerondítottam a gondolatmenetedbe, szerintem klassz ötlet, amit írtál! 21 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!