Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit lehet tenni a +1 főkkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni a +1 főkkel?

Figyelt kérdés
Kicsit sokallom a +1 fők számát, akik az esküvői vacsinkra érkeznének. 66 főből 18-an lennének azok, akik várhatóan a párjukkal jönnének. Mi legfeljebb 50 fős esküvőt szerettünk volna, ezért már arra is gondoltunk, akinek nincs hosszabb ideje párja (legalább 1 éve), azokat megkérjük, hogy érkezzenek egyedül inkább, hiszen csak a rokonság és a legközelebbi barátok jönnek, ismerik egymást. Vagy ez így bunkóság? Végül is csak a kaja 18 főre 90 ezer Ft lenne, és a legtöbbjükkel még nem is találkoztunk.
2012. máj. 8. 16:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
42%
Én nem lennék kicsinyes ezen az egy napon. 18 főt 1x az életben vendégül látnák, cserébe mindenki jól érzi magát, legalábbis nem rajtam múlik.
2012. máj. 8. 17:14
 12/24 anonim ***** válasza:
85%
2.vagyok. Igen, ha ezt így írod a kérdésbe, akkor legtöbbünk nem mond ellent. Ha tényleg az unokahugica barátjáról van szó, mint plusz egy főről, akkor lehet kérni, hogy nem fér bele. Gondolom az ilyeneknek volna közeli hozzátartozója ott, tehát nem egyedül kellene mennie.
2012. máj. 8. 17:15
 13/24 anonim ***** válasza:
45%
De ha a családi beszélgetésen ez szóba került, hogy hozni akarják a gyerekek a párokat, akkor miért nem szóltatok akkor a szülőknek, hogy bocsi, de maximálva van a létszám, és mivel friss kapcsolatokról van szó, csak a család jöjjön. Egyébként azért egy féléves-10 hónapos kapcsolat 15-16 éves korban már "komolynak" számit. A szülőkre nem lehet bizni a kapcsolat milyenségének megitélését? Szóval, ha ők "komolynak" gondolják, akkor jöjjön a pár is, ha meg ők úgy itélik, hogy 2-3-4 hetes fiú/lány ne jöjjön családi eseményre, akkor játszák le a gyerekükkel.
2012. máj. 8. 17:20
 14/24 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom mennyire közeliek ezek a 13-15 éves rokonok de nekem biztos hogy nem lenne pofám oda vinni ennyi idősen a "páromat" mint +1 főt...

Szerintem a gyerekek szüleivel beszéld meg, ők gondolom közelebbi családtagok (többet beszéltek velük) mondjátok meg hogy az már nem fér bele nektek.

2012. máj. 8. 17:30
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
Hát még ha a tinikorú testvérem párjáról lenne szó, és tényleg ismerem régóta, az oké is lenne, de mondjuk egyéb rokon sosem látott tizenéves párját biztos nem akarnám ott látni. Ott még sértődés is jogtalan lenne, mert annyira evidens, hogy nincs keresnivalója az esküvőn.
2012. máj. 8. 17:45
 16/24 anonim ***** válasza:
64%

16 évesen volt az első barátom és soha nem hívták meg őt a családi eseményekre, mert úgy gondolták, hogy nem komoly, ahhoz képest 3 évig voltunk együtt, de soha egy alkalommal nem vihettem el, elég sz.rul esett, hogy azért mert fiatalok voltunk senki nem vett komolyan minket, sokszor én se mentem el nélküle, ha meg el is mentem akkor max 1 óra és leléptem

a legalább meg 1 évhez ne kösd, mert nem tudhatod, hogy mennyire komolyak a szándékaik egymással

egy 13 éves gyereknek meg olyan komoly kapcsolat nem hiszem hogy van, őket nyugodtam megkérheted hogy ne hozzák.

2012. máj. 8. 20:20
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, bocs, de ha panaszkodsz, hogy lenéztek a korod miatt, akkor miért csinálod másokkal? Hidd el, az én szememben a te kapcsolatod kb. pont annyira komoly, mint a 13 évesé, de nem diszkriminálnálak emiatt ilyen esetben. 35/N
2012. máj. 8. 23:13
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
én nem nézek le senkit, de egy 13 éves gyereknek még eleve nem kéne hogy kapcsolata legyen, az még egy gyerek és egyáltalán nem érett meg még egy kapcsolatra
2012. máj. 9. 09:31
 19/24 anonim ***** válasza:
95%

Azért a 16 éves sem felnőtt, és olyan érettnek sem nevezném.

Persze érettebb mint egy 14 éves, de miért ott húznánk meg a határt? Én a határt 18 évre tenném.

2012. máj. 9. 12:06
 20/24 anonim ***** válasza:
95%

A 16 éves csajnak az ő pasija a komoly, de a 13 évesé még nem. A 13 évesnek az ő pasija a komoly, a 12 évesé még nem. A 18 évesnek a 16 éves és a 13 éves is csak komolytalan "kapcsi".

Én is a felnőttek párjait hívnám csak meg, ugyanis eleve ahol a család áll Kis Péterből, Kis Péterné Katiból és lányukból, Kis Gizikéből, úgy írnám a meghívót, hogy kedves Péter, Kati és Gizike, szeretettel meghívunk, stb. stb.

De ha Kis Gizike már felnőtt és komoly párja van, nekik KÜLÖN adnám a meghívót, mármint a szülőktől külön, névreszólóan.

De akik még tinik és csak járogatnak, ott még a család kapna meghívót, és ugye Gizike nagy szerelme még nem családtag. Akár 13 éves Gizike, akár 16.

2012. máj. 9. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!