Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit lehet tenni a +1 főkkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni a +1 főkkel?

Figyelt kérdés
Kicsit sokallom a +1 fők számát, akik az esküvői vacsinkra érkeznének. 66 főből 18-an lennének azok, akik várhatóan a párjukkal jönnének. Mi legfeljebb 50 fős esküvőt szerettünk volna, ezért már arra is gondoltunk, akinek nincs hosszabb ideje párja (legalább 1 éve), azokat megkérjük, hogy érkezzenek egyedül inkább, hiszen csak a rokonság és a legközelebbi barátok jönnek, ismerik egymást. Vagy ez így bunkóság? Végül is csak a kaja 18 főre 90 ezer Ft lenne, és a legtöbbjükkel még nem is találkoztunk.
2012. máj. 8. 16:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha már meghívtákot őket, akkor igen, bunkóság utólag visszamondani. Tudom ez nem segít, de mi ezért fogalmaztunk egyértelműen:

Önt és családját vagy XY-t és párját, vagy xy-t. Ebből mindenki kitalálhatja, hogy kinek szól a meghívó.

2012. máj. 8. 16:59
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Én is bunkóságnak tartom megkérni az embereket, hogy egyedül érkezzenek. Ezt még meghívás ELŐTT kellett volna letisztázni, számítanotok kellett volna arra, hogy általában azért az ember hozza a párját, barátját, barátnőjét. Egyedül ritkán mennek esküvőre még akkor is, ha ismerik a család többi tagját.
2012. máj. 8. 17:01
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Nem mennék el egy olyan esküvőre, ahol a párom nem látják szívesen. Értem a helyzeted, de Ő hozzám tartozik.
2012. máj. 8. 17:02
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem illik. Főleg, ha már meghivtátok az embereket. Nekem biztos rosszul esett volna, ha a párom nem jöhetett volna el, amikor pl 8 hónapja együtt voltunk (akkor már 3 hónapja gyakorlatilag együtt éltünk, ő lett a férjem is)

Úgy csináltam volna a helyetekben, hogy a plusz 1 főkkel együtt számoltam volna az 50 főt. Nyilván a +1 főkön nem a 14 éves unokahugi 2 hetes barátját értem - az ennyire friss kapcsolatnál lehet mondani a szülőknek, hogy bocsi, nem fér a létszámba.

Illetve, úgy gondolom, hogy akinek meghivó kiküldése után lesz párja, az nem viszi magával, mert nagyon friss a kapcsolat. Egyébként meg működhet a limitálás, hogy párral együtt jöjjön ki a max 50 fő.

2012. máj. 8. 17:02
 5/24 A kérdező kommentje:
Még nem küldtük ki a meghívót, csak a múlt héten kiderült egy családi beszélgetés alkalmával, hogy a rokonok 13-15 éves lányainak, fiainak is már van barátja/barátnője, akit hozni akar. Persze nem olyanokra gondoltunk, akik együtt vannak évek óta, vagy együtt élnek, hanem azokra, akik középiskolások, általános iskolások. Ezt azért túlzásnak érzem. Meg azt is, hogy a párom legjobb barátja bejelentette, hogy hagyjunk mellette egy helyet majd az ülésrendnél, mert addigra összeszed valami csajt...
2012. máj. 8. 17:08
 6/24 anonim ***** válasza:
80%

Erre sajnos előbb kellett volna gondolni.

Utólag megkérni valakit, hogy a párja nélkül jöjjön, hát...

Én biztos nem mennék a párom nélkül.

2012. máj. 8. 17:10
 7/24 anonim ***** válasza:
76%
Ebben az esetben igazat adok a kérdezőnek.
2012. máj. 8. 17:12
 8/24 anonim ***** válasza:
79%

Bocs, megelőztél a válasszal.

Így már más a helyzet. A 13 éves gyerek barátját én is túlzásnak tartom, és az addig összeszedett barátnőt is.

2012. máj. 8. 17:12
 9/24 anonim ***** válasza:
89%
Hát az ilyen tinik valóban ne hozzák a "párjaikat". Ha még nem küldtétek ki a meghívókat, úgy még nem gáz.
2012. máj. 8. 17:14
 10/24 anonim ***** válasza:
83%
Küldjétek ki a meghívókat ülésrenddel, és akkor nem lesz félreértés.
2012. máj. 8. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!