Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a +1 főkkel?
Ha már meghívtákot őket, akkor igen, bunkóság utólag visszamondani. Tudom ez nem segít, de mi ezért fogalmaztunk egyértelműen:
Önt és családját vagy XY-t és párját, vagy xy-t. Ebből mindenki kitalálhatja, hogy kinek szól a meghívó.
Szerintem nem illik. Főleg, ha már meghivtátok az embereket. Nekem biztos rosszul esett volna, ha a párom nem jöhetett volna el, amikor pl 8 hónapja együtt voltunk (akkor már 3 hónapja gyakorlatilag együtt éltünk, ő lett a férjem is)
Úgy csináltam volna a helyetekben, hogy a plusz 1 főkkel együtt számoltam volna az 50 főt. Nyilván a +1 főkön nem a 14 éves unokahugi 2 hetes barátját értem - az ennyire friss kapcsolatnál lehet mondani a szülőknek, hogy bocsi, nem fér a létszámba.
Illetve, úgy gondolom, hogy akinek meghivó kiküldése után lesz párja, az nem viszi magával, mert nagyon friss a kapcsolat. Egyébként meg működhet a limitálás, hogy párral együtt jöjjön ki a max 50 fő.
Erre sajnos előbb kellett volna gondolni.
Utólag megkérni valakit, hogy a párja nélkül jöjjön, hát...
Én biztos nem mennék a párom nélkül.
Bocs, megelőztél a válasszal.
Így már más a helyzet. A 13 éves gyerek barátját én is túlzásnak tartom, és az addig összeszedett barátnőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!