Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos számotokra a nászút?
Figyelt kérdés
Nekünk valószínűleg nem lesz, mert az esküvő ill. házvásárlás elviszi a pénzt, de annyira nem is bánjuk.
Így is elég sokat utazgatunk, mindig kettesben, az esküvő után is fogunk, épp ezért nem érezzük a "nászút" külön jelentőségét.
2012. máj. 7. 20:24
11/16 anonim válasza:
Szeretnék, de most nem lesz,majd csak esetleg októberben. Most lehet hülyének néztek, de jövhéten lesz az esküvőnk, s a félretett pénzünk egy része rá megy,pedig nem leszünk sokan, 20-25-en, és túlzásba se visszük a dolgot, csak egy ebéd lesz egy szép kis erdei étteremben,ahol csak a kaját kell fizetni,de így is sokban van. A másik része a spóroltaknak meg megy a lakásvásárlásra eltett pénzbe, ahova a nászpénzt is tesszük majd. Így talán csak októberben megyünk,ahol akciósan tudunk egy hetes hajóutat foglalni 3 főre. Igen, háromra,van egy csöpp lányunk is :) Ha tudunk addig félretenni valamennyit megyünk,ha nem,akkor meg majd bepótoljuk :)mondjuk mi is sokat utazunk havonta hármasban, 3-4 napokat,szóval nem tudom :D Minden esetre Sok Boldogságot Nektek, s ha mentek majd, kellemes utat! :)
12/16 anonim válasza:
nekünk fontos, mivel az 5 év alatt egyszer voltunk egy hétig Szoboszlón. Így ha csak egy hétre is, de elmegyünk valahova kettesben. külföldre akartunk menni, de pénz miatt balcsi vagy valami hosszúhétvége lesz. Csak ketten legyünk:)
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Én nem pontoztam le senkit, sajnálom, hogy ilyen fura lepontozós alakok járnak errefelé..
2012. máj. 8. 15:02
14/16 anonim válasza:
Akik lepontoznak mindenkit biztos irigykednek csak, hogy nekik nem adatik meg a lehetőség, de attól függetlenül sem kéne irigykedni a másikra. Szánalmas.
15/16 anonim válasza:
Számunkra fontos, mert végre elmegyünk egy távoli országba (egy Japán körutazás keretében), igaz nem rögtön esküvő után tavasszal, csak nyáron. Mi direkt így kalkuláltunk az esküvővel, picike, két tanús, utána vacsi egy étteremben, cserébe van pénz egy nagyobb kaliberű nászútra :) Mi így láttuk jónak, hamar babát szeretnénk, így még most kell utazni.
16/16 anonim válasza:
Fontos hát.
Mi abból mentünk amit a kalapba dobtak. 3 hét Tájföldi körút, életem legszebb nyaralása volt télen.:) Bár fél évet várni kellett amíg elmegy a monszun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!