Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászút kérdés! Hova?
karácsony és szilveszter közt tudunk csak elmenni (páromnak úgy lesz szabadsága), az esküvő októberben lesz, így még talán kihasználhatjuk a nászutas kedvezményeket.
én Egyiptomra, Tenerifére gondoltam, de bármilyen ötlet jöhet, hogy olyankor hol van meleg, merre felé menjünk? szeretnénk fürdeni, de nézelődni is, vagyis olyan látványosság-féléknek is kellene lenniük :)
minél olcsóbban szeretnénk kijönni, nem kell sokcsillagos szálló, jó nekünk a fapados repülő is...
olyan 300E Ft körül olvastam, hogy meg lehet szervezni egy önálló nyaralást 2 főre (itt írta valaki, Tenerifére ezt az összeget), a költőpénzzel együtt. Ez mennyire lehet reális?? mennyire számíthatunk, kb.?
köszi
párom munkája miatt.
fogtechnikus, és csak akkor tudunk elmenni, mikor fixen nincs munka (ilyen a karácsony-szilveszter közti időszak). ha olyankor megyünk, mikor épp lenne munka, akkor az 70-80E ft kiesés is lehet. ezért maradnánk ennél az időpontnál. meg egyszer szeretnénk egy igazi "luxusnyaralást", ami nálunk a télből-nyárba utazást jelenti
Egyiptomba csak akkor menjetek, ha erős a gyomrotok.
Akkor is esélyes még hogy 1 napig a wc hez láncolva töltitek az időt.
Sajnos saját tapasztalat.
Harmadik, leírnád miért kell erős gyomor Egyiptomba? Sosem voltam még, én is gondolkodtam pedig ezen a helyszínen...
Dominika esetleg...
3., én is kíváncsi lennék erre!
Dominika tippnek jó, megnézem, köszi!
Rosszul fogalmaztam.
Szóval ha érzékeny a gyomrod és hasmenésre hajlamos vagy amúgy is akkor kint nagy valószínűséggel brutális hasmenés és mellé rosszullét lesz rajtad 1-2 napig.
a csoportomban volt egy nő akik 2 hétre mentek
szerencséjére, mert az első héten több alkalommal kellett infúziót kapnia, annyira kiszáradt a betegségtől.
nem sima hasmenésről van szó, hanem e coli, ami nagyon erős rosszulléttel, görcsökkel jár ami után legyengülsz.
:S
10 ből 7 en megkapják a kinti tapasztalataim szerint
Én voltam Egyiptomban, nagyon bejött, nálunk is volt aki elkapta elég erősen a hasmenést, a tesóm kórházban volt (magánklinikán, a biztosító fizette, magyar volt az asszisztens, normálisak voltak, 3-4 órát volt ott).
Tulajdon képen akinek kicsit le van gyengülve a szervezete (nátha, ilyesmi) az kapja el, mindegy mit eszel, az a baci mindenben benne van. Én még túrótortát is ettem, megszokásból fogat mostam csapvízzel és semmi bajom sem volt, sőt szokásos székrekedéssel küszködtem.
Smecta a legjobb gyógyszer rá.
Nekem Egyiptom nagyon-nagyon bejött, mi szeptemberben voltunk Hurghada-ban, volt látványosság (Luxor-ban voltunk 1 napot), a tenger gyönyörű, a szálloda 4 csillagos volt, de eu-i mértékkel kb. 3 csillagosnak felel meg, a kaja ehető, életem egyik legjobb hetét tudhattam magaménak ott, maradtam volna szívesen.
ez a gombolyagból vágós ismerős Görögo.ból, de ott csak 9karátos
Egyiptomban mennyiért voltatok?
Töröko.ba érdemes menni decemberben? Akkor is meleg van/fürdőidő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!