Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nászút kérdés! Hova?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nászút kérdés! Hova?

Figyelt kérdés

karácsony és szilveszter közt tudunk csak elmenni (páromnak úgy lesz szabadsága), az esküvő októberben lesz, így még talán kihasználhatjuk a nászutas kedvezményeket.

én Egyiptomra, Tenerifére gondoltam, de bármilyen ötlet jöhet, hogy olyankor hol van meleg, merre felé menjünk? szeretnénk fürdeni, de nézelődni is, vagyis olyan látványosság-féléknek is kellene lenniük :)

minél olcsóbban szeretnénk kijönni, nem kell sokcsillagos szálló, jó nekünk a fapados repülő is...

olyan 300E Ft körül olvastam, hogy meg lehet szervezni egy önálló nyaralást 2 főre (itt írta valaki, Tenerifére ezt az összeget), a költőpénzzel együtt. Ez mennyire lehet reális?? mennyire számíthatunk, kb.?

köszi

2012. máj. 2. 21:59
1 2
 1/14 étoile et lune ***** válasza:
Miért nem várjátok ki akkor a következő nyarat? 300 ezer forintból iszonyat jó körülményeket tudtok összehozni Görögországban vagy Olaszországban. Az szerintem egész luxus lehetne.
2012. máj. 2. 23:12
 2/14 A kérdező kommentje:

párom munkája miatt.

fogtechnikus, és csak akkor tudunk elmenni, mikor fixen nincs munka (ilyen a karácsony-szilveszter közti időszak). ha olyankor megyünk, mikor épp lenne munka, akkor az 70-80E ft kiesés is lehet. ezért maradnánk ennél az időpontnál. meg egyszer szeretnénk egy igazi "luxusnyaralást", ami nálunk a télből-nyárba utazást jelenti

2012. máj. 2. 23:18
 3/14 anonim ***** válasza:

Egyiptomba csak akkor menjetek, ha erős a gyomrotok.

Akkor is esélyes még hogy 1 napig a wc hez láncolva töltitek az időt.

Sajnos saját tapasztalat.

2012. máj. 3. 01:43
 4/14 anonim ***** válasza:

Harmadik, leírnád miért kell erős gyomor Egyiptomba? Sosem voltam még, én is gondolkodtam pedig ezen a helyszínen...

Dominika esetleg...

2012. máj. 3. 07:18
 5/14 A kérdező kommentje:

3., én is kíváncsi lennék erre!

Dominika tippnek jó, megnézem, köszi!

2012. máj. 3. 12:42
 6/14 anonim ***** válasza:

Rosszul fogalmaztam.

Szóval ha érzékeny a gyomrod és hasmenésre hajlamos vagy amúgy is akkor kint nagy valószínűséggel brutális hasmenés és mellé rosszullét lesz rajtad 1-2 napig.

a csoportomban volt egy nő akik 2 hétre mentek

szerencséjére, mert az első héten több alkalommal kellett infúziót kapnia, annyira kiszáradt a betegségtől.

nem sima hasmenésről van szó, hanem e coli, ami nagyon erős rosszulléttel, görcsökkel jár ami után legyengülsz.

:S

10 ből 7 en megkapják a kinti tapasztalataim szerint

2012. máj. 3. 16:09
 7/14 anonim ***** válasza:

Én voltam Egyiptomban, nagyon bejött, nálunk is volt aki elkapta elég erősen a hasmenést, a tesóm kórházban volt (magánklinikán, a biztosító fizette, magyar volt az asszisztens, normálisak voltak, 3-4 órát volt ott).

Tulajdon képen akinek kicsit le van gyengülve a szervezete (nátha, ilyesmi) az kapja el, mindegy mit eszel, az a baci mindenben benne van. Én még túrótortát is ettem, megszokásból fogat mostam csapvízzel és semmi bajom sem volt, sőt szokásos székrekedéssel küszködtem.

Smecta a legjobb gyógyszer rá.

Nekem Egyiptom nagyon-nagyon bejött, mi szeptemberben voltunk Hurghada-ban, volt látványosság (Luxor-ban voltunk 1 napot), a tenger gyönyörű, a szálloda 4 csillagos volt, de eu-i mértékkel kb. 3 csillagosnak felel meg, a kaja ehető, életem egyik legjobb hetét tudhattam magaménak ott, maradtam volna szívesen.

2012. máj. 3. 19:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Én Törökországba mennék. Szívesen nézném meg a hatalmas forgatagot, piacokat, ott is van szép tenger, és nagyon olcsó. A barátnőmék 1 hétig voltak, 4 csillagosban, költéssel együtt 200-at fizettek. Úgy, hogy a férje hozott haza egy csomó aranyat is (ott a piacokon a 14 karátos aranyat gombolyagból vágják méretre az ember nyakába).
2012. máj. 3. 20:03
 9/14 A kérdező kommentje:

ez a gombolyagból vágós ismerős Görögo.ból, de ott csak 9karátos

Egyiptomban mennyiért voltatok?

Töröko.ba érdemes menni decemberben? Akkor is meleg van/fürdőidő?

2012. máj. 3. 21:04
 10/14 lizzi77 ***** válasza:

Kanári-szigetek?

[link]

2012. máj. 3. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!