Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nászút kérdés! Hova?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nászút kérdés! Hova?

Figyelt kérdés

karácsony és szilveszter közt tudunk csak elmenni (páromnak úgy lesz szabadsága), az esküvő októberben lesz, így még talán kihasználhatjuk a nászutas kedvezményeket.

én Egyiptomra, Tenerifére gondoltam, de bármilyen ötlet jöhet, hogy olyankor hol van meleg, merre felé menjünk? szeretnénk fürdeni, de nézelődni is, vagyis olyan látványosság-féléknek is kellene lenniük :)

minél olcsóbban szeretnénk kijönni, nem kell sokcsillagos szálló, jó nekünk a fapados repülő is...

olyan 300E Ft körül olvastam, hogy meg lehet szervezni egy önálló nyaralást 2 főre (itt írta valaki, Tenerifére ezt az összeget), a költőpénzzel együtt. Ez mennyire lehet reális?? mennyire számíthatunk, kb.?

köszi

2012. máj. 2. 21:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

105E a legolcsóbb, és ehhez pluszba jön a repjegy, amit szintén nem találok 150 alatt...

mindenhol olvasom, hogy 6-8ezerért van jegy madridig, de én nem találom, hogy hol :(

2012. máj. 3. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
madeira és málta a két nagy álmom, de sajna nincs fogalmam a költségekről (gyerek 5, megyünk, ha olyan nagy, h tudja élvezni, addig meg sem nézem, mert csak a szívem fájna...)
2012. máj. 3. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én írtam Töröko-t! Igen, jó idő van olyankor! Ismerősömék karácsony előtt mentek, és szilveszterre jöttek haza!

2012. máj. 5. 09:09
 14/14 A kérdező kommentje:

utolsó! ők hol voltak??

[link]

itt azt írják,olyankor nagyon hideg van...

mi szeretnénk a kirándulás alatt pihenni, napozni, fürdeni is

2012. máj. 5. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!