Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szintén nászút! Októberben szeretnénk menni, de nem tudjuk, hogy merre. Szerintem Tunézia és Egyiptom kissé elcsépelt! Ti hová mennétek?
Izraelben voltunk és nagy élmény volt. Kulturális szempontból is (három vallás székhelye is Jeruzsálem), illetve a helyiek mentalitása nagyon megfogott. Családszeretőek, vidámak, "olyan nincs, hogy nincs" mentalitásúak.
Életemben nem nevettem annyit, mint amikor ott voltunk.
Idegenek is nagyon kedvesek, segítőkészek, néhány perc beszélgetés után simán meghívnak magukhoz és megvendégelnek.
Az arab bazárok is nagyon jók voltak, imádtam ott nézelődni.
Bárcsak el tudtunk volna menni... de nekünk nem tellett rá. nekem bármelyik hely megfelelt volna, kit érdekel, hogy tunézia és egyiptom "elcsépelt". egyik helyen sem jártam még, és a barátaim sem!
Irigyellek, hogy ilyen gondjaid vannak, kevesen vannak így mostanában MO-n.
Magyarországon ajánlom a Dunakanyart..Zebegény és környéke csodálatos....vagy mondjuk Szilvásvárad.
Külföldön ajánlom a Kanári szigeteket, azon belül is Fuerteventura szigetét, Corralejo város nagyon szép.Ott él a nagynéném. Kisrepülőgéppel át lehet menni Afrikába,Marokkóba...kb fél orás-orás az út....
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!