Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi időtök volt az esküvő szervezésére? És mennyi vendéggel számoltok?
kb másfél-két hónap. Június 17.-én lesz :)
a ruha varródik, a helyek fixálva, a násznép is, 170 vendég. A vőfély az öcsém lesz, ebben nagyon ügyes. :)
A kozmetikus folyamatban, a fodrász megvan.
Egyetlen dolog maradt hátra, amivel sehogy sem tudunk dűlőre jutni: a koszorúslányok ruhája. VAn, aki nem akar egyneruhát, van, aki hasonlót sem, van, aki csak csuklódíszt akar, és a legrosszabb, hogy le sem tudunk ülni egyszer sem, mert dolgoznak, tanulnak (én is, 20 vagyok), éppen sosem szabadok. Ha megtudnák tenni, meg tennék, hogy kivesznek legalább egy délután szabit, de tényleg nem tudnak. Azon gondolkodom, h nem is lesznek koszorúslányaim :D
Ja, és lánybúcsúm sem lesz, mert vizsgaidőszak lesz, és így is sokkal hamarabb be kell fejeznem a vizsgákat, az esküvő meg a nászút miatt.
Utolsó, én is 20 vagyok. :)
Nekünk meg nászút nem lesz, pont az egyetem miatt. A suli aug. közepén kezdődik, mi pedig 10 nappal előtte házasodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!