Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőköszöntőnek? Nem szeretnénk virágot, mert az elhervad. A bor sem túl jó, mert az én apukám meghalt sajnos, a páromé 1 csepp alkoholt nem iszik.
Figyelt kérdés
ezért 2 dolog között vacilálunk, de nem jutunk közös nevezőre: 1. fényképes óra - ezt a párom preferálja, 2. falikép több fotóval rólam az én anyukámnak, páromról az ő szüleinek pici korunktól máig. ez az ötlet nekem tetszik jobban. szerintetek melyik a klasszabb? előre is kösz!2012. ápr. 29. 07:56
1/9 anonim válasza:
Hát ha a kettő közül kell választani én a 2.-ra szavaznék. Vagy ötleteljetek s hátha ketten kitaláltok valamit, ami mindkettőtöknek tetszik.:)
2/9 anonim válasza:
A fotomontázs sokkal szebb ötlet, az óra nekem egyáltalán nem tetszik.
4/9 A kérdező kommentje:
mert szeretnénk ezzel megköszönni, hogy felneveltek, gondoskodtak rólunk. szerintem szép szokás. köszi, akkor én nyertem :D
2012. ápr. 29. 09:40
5/9 anonim válasza:
Jah az esküvőn? Ne haragudj, nem figyeltem a kategóriát.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem az a kérdés, hogy mi mit gondolunk, hanem hogy a szülőknek mi tetszene. Az én szüleim pl. utálják a fényképeket, nincs is kinn egy sem. Nekik inkább az órát adnám, mert annak legalább haszna is van.
7/9 anonim válasza:
Csináltassatok olyan csokrot, amiben nem virág van!!! Az megmarad, s kötettek bele azt, amit szeretnétek!
8/9 anonim válasza:
az óra valami borzalom, én nagyon utálnám, ha az orromból állna ki a nagymutató. A szülőköszöntés egy szimbólikus dolog, egyáltalán nem kell tárgyakat ajándékozni, mert akkora ajándékot úgy sem tud adni senki, amit megérdemelne egy szűlő azért a sok odaadásért és szeretetért, amit a gyerekének ad, amig felneveli.
Virág, és igen, a virág elhervad, ez az élet rendje, mi meg megöregszünk.
A művirág meg csak egy kicsit borzasztóbb a fényképes falióránál. A gyerekkori képekből készült montázs szerintem nagyon jó, ki lehet emelni a dolgot esetleg egy szív alakú kerettel, ennyi giccset még elbír egy esküvő.
9/9 A kérdező kommentje:
művirágról szó sem volt. a szivecske nekem borzalmas giccs lenne, rendes képkeretben fogom megcsinálni, köszönöm mindenkinek!
2012. ápr. 30. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!