Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen zenét javasoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen zenét javasoltok szülököszöntönek?

Figyelt kérdés
MAgyar lenne jo..
2009. márc. 8. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Zorán: üres bölcsőt ringat
2009. márc. 8. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni szerintem ez a legszebb :-) De szokták még az Emberektől a Mama indulnom kell c. számot is
2009. márc. 8. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Ahol én utoljára voltam, ott Koncz Zsuzsától volt a Mama kérlek! és engem meglepett, de nagyon megható volt.
2009. márc. 8. 15:52
 4/7 anonim válasza:
69%
szécsi pál: két összeillő ember!
2009. márc. 8. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem Kovács Katitól az Úgy szeretném meghálálni, már nagyon elcsépelt...21 éve nekünk is az ment a polgári esküvőn, és azóta is mindenhol pl. kivánságműsorokban is ezt kérik, ha szülőt akarnak köszönteni. Akkor már az Emberektől a Mama indulnom kell sokkal jobb, a fiam ballagásán bőgtem, mert ez ment. A Mama Kérlek Konc Zsuzsától se rossz.. De hátha kapsz még újabb ötleteket...
2009. márc. 8. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
szerintem demjén:honfoglalás.az enyémen ez szólt.és mindenki meghatódott.
2009. márc. 8. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
attól is fugg , hogy milyen alkalomra, midkét szulot, vagy csak anyukádat vagy apukádat szeretnéd koszonteni? én anyukám szuletésnapjára a duna tv-tol a "van egy ház a tiszaparton" címut kuldtem, amit olyan szépen felkonferáltak és olyan gyonyoru volt kalmár magda eloadásában, hogy siratott az egész család olyan megható volt
2009. márc. 8. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!