Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti terveznétek hosszú távra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti terveznétek hosszú távra, összeházasodnátok a párotokkal, ha tudnátok, hogy (rosszindulatú) rákos volt?

Figyelt kérdés

Az én páromnak sajnos daganatos betegsége volt (kb 20 éve). Ettől függetlenül én hozzá fogok menni, és engem ez nem befolyásol, de sok mindenkitől hallom, hogy gondoljam meg, mert mi van ha kiújul a betegsége... Én nem értem azokat az embereket, akik így gondolkoznak...

Nektek mi a véleményetek erről?

2012. ápr. 26. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Simán hozámennék.Bárkinél sajnos előjöhet bármi,baleset stb.....Az ember halandó...
2012. ápr. 26. 13:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Naná, hogy hozzá mennék!!! Sőt akkor is, ha ne adj' Isten jelenleg is tudnám róla, hogy ilyen betegsége van! Pont azért mennék hozzá, hogy addig, amíg élünk, legyünk boldogok. Ha valakinek nincs ilyen betegsége, vagy nem is volt, akkor is ugyanannyi eséllyel alakulhat ki, sosem lehet tudni. Szerintem is a házasság arról szól, mint a fogadalomban is van: Jóban-rosszban, egészségben-betegségben. Én is elítélem azokat az embereket, akik úgy gondolják, hogy ha beteg a párja, el kell hagyni, vagy hozzá sem kell menni.
2012. ápr. 26. 14:38
 13/14 anonim ***** válasza:
54%
Csak tudnám, miért lettem lepontozva? Mert a páromnak meg akarom adni a figyelmet, ami a gyógyulásához kell, a gyerekemnek meg az egészséges családot? OKÉ. :)
2012. ápr. 26. 15:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy hozzámennék, ő nekem a legfontosabb. De amúgy is sajnos bárkivel bármikor előfordulhat, ez szörnyű dolog, de sajnos így van. Az én nagybátyám is éppen küzd vele, de a párja mindenben támogatja.
2012. ápr. 26. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!