Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre hosszú, fehér estélyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre hosszú, fehér estélyi ruhát vennél vagy térdig érő koktélruhát?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 6. 18:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ha nem is hosszút,de térden alulit,ha te vagy a menyasszony,
2012. ápr. 6. 18:36
 2/25 anonim ***** válasza:
Ha te vagy a menyasszony akkor a hosszú fehér estélyi.
2012. ápr. 6. 18:36
 3/25 anonim ***** válasza:
Ha nem te vagy a menyasszony akkor semmiképp nem fehéret, és inkább térdig érő koktélruhát... :D
2012. ápr. 6. 18:38
 4/25 anonim ***** válasza:
Ha vendég vagy, nem illik esküvőben fehérben menni, mert az a menyasszony színe,sem feketében, mert az a gyász színe, sem pirosban, mert elvonod a menyasszonyról a figyelmet.Tehát, marad a koktélruha.
2012. ápr. 6. 18:40
 5/25 anonim ***** válasza:
* esküvőre
2012. ápr. 6. 18:41
 6/25 anonim ***** válasza:
8%

Ahhoz képest, h a fekete a gyász színe, én esküvőn voltam már talpig sötétben. Épp olyan korszakom volt, így fekete naci, sötétkék blúz épphogy ezüst csíkokkal, fekete cipő. Senki nem szólt meg, én meg nem voltam hajlandó világosba menni. Minek, ha nem érezném magam jól benne?

De mostohám meg feka gatya, sötétszürke blúz, szal ő még nálam is lehangoltabban nézett ki :D

2012. ápr. 6. 18:50
 7/25 anonim ***** válasza:
Ja, és fehéret ne, mert az a menyasszony színe - a hosszú ruha nem gáz amúgy.
2012. ápr. 6. 18:51
 8/25 A kérdező kommentje:
Én leszek a menyasszony, bocsi,h nem írtam. Írjatok érveket is, melyik mutat jobban fotókon, stb.
2012. ápr. 6. 18:53
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
hát nyilván az estélyi mutat jobban fényképen. koktélruhát bármikor felvehetsz:)
2012. ápr. 6. 18:57
 10/25 anonim ***** válasza:
Esküvőmre én menyasszonyi ruhát vennék fel...
2012. ápr. 6. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!