Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre hosszú, fehér estélyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre hosszú, fehér estélyi ruhát vennél vagy térdig érő koktélruhát?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 6. 18:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
lehet talalni mas fajtakat is ugy hogy elol rovid hatul hosszu, de a te eskuvod. en ezeket szeretem nkm ilyen a stilusom en csak mondtam h szerintem ezek gyonyoruek. es en ezeket hirtelen talaltam meg. vannak ennel szebbek is, de a te valasztasod.
2012. ápr. 9. 20:51
 22/25 anonim ***** válasza:

Mint írtad jó lábad van :) akkor egy kisebb esküvőnél rövid ruhát vennék fel, ha a képeken is tudsz mit kezdeni a lábaddal. pl ilyet:

[link]

[link]

A 2. szoknyarésze nagyon bejön! és szerintem a térd fölött kicsivel végződő szoknya a szép.

Az estélyi viszont elegánsabb! A másik az olyan vidám és elegáns ez meg komolyabb. Nekem sajna nincs jó lábam, sőt ami nekem tetszik ruha csak sajna nem találok képet hozzá, az a rövid puffos szoknyás, ahhoz nagyon vékony lábak kellenének. De ha elmész nézelődni úgyis beleszeretsz majd egy ruhába és az lesz :)

[link]

ez is nagyon szép még..

2012. ápr. 11. 16:46
 23/25 A kérdező kommentje:

Rövid fazonúból hasonlókat néztem én is. Amit te keresel, az a hagymaszoknya.

Köszi a válaszokat. A hosszú mellett döntöttem, mert itt, ahol lakom, nincsenek szép rövid ruhák. 5 db-ot ha fel tudtam próbálni. Ja, és megyeszékhely. A menyaruha-kölcsönzőkben meg csak habosak vannak, mert itt vidéken az a szép, ami minél díszesebb, fodrosabb. Ezért ilyeneket tartanak. Ha egyszerűt akarsz, rendesen hülyének néznek, hogy de hááát ezek ooolyan széépek, miért nem próbálod fel?

2012. ápr. 12. 08:41
 24/25 anonim ***** válasza:

előző vagyok.. másik kérdésnél találtam egy oldalt és ott meg ezeket -->

[link]

[link]

[link]

[link]

és egy cuki rövid:

[link]

a 2. és a 4. link a legeslegkedvencebb :)

amúgy lehet nem vagy rá kíváncsi, de olyan szépek, nem bírtam ki :$

2012. ápr. 12. 13:35
 25/25 anonim ***** válasza:
mindenképpen hosszú fehér estélyi ruhát!!
2012. ápr. 12. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!