Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre hosszú, fehér estélyi ruhát vennél vagy térdig érő koktélruhát?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 18:32
11/25 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmiképpen igazi menyasszonyi ruhát. A fenti kettő közül válasszatok.
2012. ápr. 6. 19:12
12/25 anonim válasza:
Az esküvő stílusától függően mindkettő tud szuper lenni, meg attól függ milyen az alkatod. Ha laza lesz az esküvő egy stílusos koktélruha szerintem remek, ha inkább elegánsabbat akarsz, akkor jöhet az estélyi. Ha még a stílust nem döntötted el, a szerint dönts melyikben vagy inkább önmagad. Ha nem akarnék abroncsos menyasszonyi ruhát akkor térdig érő koktélruhában lennék, nagyon sok szépet láttam :) és sok boldogságot!
13/25 anonim válasza:
14/25 A kérdező kommentje:
Igen, tetszenek, de a rövid ruhák is. Ráadásul mindkettő jól állna és így nehéz választani.
2012. ápr. 7. 19:00
15/25 anonim válasza:
Én kis pocakos(4hós) terhes voltam az esküvőmön. Mivel a kicsi korábban jött.Mivel szerettünk volna egyébként is házasodni igy esküvői hosszu gyönyörű rucim volt.. Szerintem a koktélruha a kéttanus kis esküvőre vagy utána a vacsira illik:)
16/25 A kérdező kommentje:
De a kérdésre válaszoljatok, légyszí! CSak az olyan válaszok értékesek számomra akik a fenti kettőből választanak és meg is indokolják!
2012. ápr. 9. 11:18
17/25 anonim válasza:
ez a te napod lesz!
minden nő ilyenkor díva, királynő, sztar. sok energiár fektetsz bele valsznűleg, h gyönyörű légy.
estélyi, hacsak nem ráz ki a hideg tőle, csakis.
koktélruhát majd éjfél után, a menyasszonytáncra, ha lesz. (mellesleg magyar dizájnerektől tudsz színes gyönyörű estélyit venni, amiben szintén te lehetsz a fénypont)
18/25 anonim válasza:
ha nem te vagy a mennyasszony akkor ne vegyel feheret, mert nem illik, en inkabb koktelruhat vennek fel
19/25 anonim válasza:
20/25 A kérdező kommentje:
A lábaim szépek, de ezek a ruhák nekem kicsit közönségesek.
2012. ápr. 9. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!