Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A hitvesi csók. Csak sima...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hitvesi csók. Csak sima szájra puszi volt vagy "nyelves" csók?

Figyelt kérdés
Most lesz az esküvőnk és mi a szájra puszikra gondoltunk!Vagy magától fog jönni? :) Bocsi a hülye kérdésért.
2012. ápr. 23. 19:35
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
85%

15:55

És ki mondja meg, hogy hogy kell viselkedni? Te? Mert engem aztán nem zavar, ha a friss házasok igazi szenvedélyes csókot váltanak. Sőt! Aki meg ezt visszataszítónak tartja, vagy zavarja, az meg egyszerűen irigy. Neki ilyen nem jut, hát fújol. Mert különben mi oka van rá? A csók undorító? Nem. Esküvőn az? Nem. Illetlen? Nem. Marad az irigység. Vagy mégiscsak a prűdség.

De legalább van még valami a listámon, amivel jól kiakaszthatom az embereket!

2012. ápr. 26. 17:11
 22/36 anonim ***** válasza:
87%

13:04

De mégis mi a franc gusztustalan egy csókon???

2012. ápr. 26. 17:12
 23/36 anonim ***** válasza:
51%
Hozzáteszem, igen, nekem megérné, hogy totál kiakasszam az összes vendéget! Még rá is kontráznánk, csak hogy minél jobban kínlódjanak a prűd és irigy vendégek! Bár nagyon remélem, hogy az ismerőseim nem azok.
2012. ápr. 26. 17:14
 24/36 anonim ***** válasza:
21%
Utolsó: A te esküvődre épp emiatt nem is mennék el. :)
2012. ápr. 26. 17:23
 25/36 anonim ***** válasza:
38%

17.11. nem én mondom meg, hanem általában a viselkedni tudó emberek. Vannak íratlan szabályok, mint illem pl.

Másik: az a mondatod, hogy legalább mégegy dolog amivel kiakasztod az embereket megmutatja, hogy te valójában magamutogatásból és hatáskeltésből tartod jónak az ilyesmit. Ez meg alapjáraton gázos. Nem tudomhány éves vagy, de általában a 16 évesek akarnak magamutogatással feltűnősködni. Nőjj fel.

2012. ápr. 26. 19:02
 26/36 anonim ***** válasza:
64%

De ne haragudj már te kiakasztani vágyó valaki!

Te ennyire gyerekes vagy? Te az esküvődön azzal fogsz foglalkozni, hogy kiakaszd a szeretteidet? Van ilyen lelketlen, gonoszkodó nő? Neked mi a francnak esküvő, ha ezzel vagy elfoglalva, hogy milyen nyelvparádéval akasztod ki a szeretteidet, akik a te kedvedért odagyűltek a nagy napodon? Nem a csók gusztustalan, te butus, hanem az, amikor nyelvparádét rendez a pár.

De nézd meg az arányokat, rajtad kívül tán 1 vagy max 2 ember gondolja azt amit te. És akik nem, azoknem prűdek, vagy irigyek, csak pusztán felnőtt, értelmes, viselkedni tudó emberek. Én nem irigylem a te nyelvcsatádat, nekem is kijut, de képzeld, nem a dédapám előtt és az összes rokonkisgyerek előtt. Mert dédszülők előtt kuki-állítós nyelvcsatát rendezni PARASZT és ILLETLEN dolog.

Másik gyerekes megnyilvánulás: aki helytelennek tartja a nyelvest esküvőn, te egyből leirigyezed. Hány éves vagy, 8? Ez kb. akkor volt divat, hogy ha valaki azt mondta a játékbabámra, hogy csúnya, és neki nem kéne, ráöltöttem a nyelvemet, hogy "jaaaj de irigy vagy, kéne neked is, mi?"

Nem tudom mennyi idős vagy, de mind viselkedéskultúrádból, mind a magamutogató, "figyeljetek ráááám mert én máááás vagyok és különb" gondolkodásmódodból és esküvői "tervedből" ítélve vagy alulról veres a 20-at, vagy szimplán nem tudsz társaságban viselkedni.

De tudod mit? Ha igazán ki akarod akasztani a népet, akik a te kedvedért vannak ott, köztük a nagyszüleid, kisgyerekek, mindenki, akkor szerintem döngettesd meg magad az oltárnál - azzal tuti felkelted a figyelmet és ezzel minden álmod valóra válik, vééééégre rád fognak figyelni az emberek. Garantáltan emlékezetes lesz az esküvőd :) És a prűdnek titulált emberekkel jóóóóól kitolsz :)

2012. ápr. 26. 19:13
 27/36 anonim ***** válasza:
31%

Kedves utolsó hozzászóló!

Ez jóóó volt! :)))

Tényleg szánalmas, ha valakinek nem elég a saját esküvőjén, hogy eleve ő a középpont, még rá is tenne egy lapáttal...annyira visszataszító az ilyesmi. De félek, hogy ez nem egy tini volt, hanem egy felnőtt, csak kevesebb gógyival.

2012. ápr. 27. 07:27
 28/36 anonim ***** válasza:

mamám már akkor öklendezik ha a tévében megcsókolják egymást

Az én esküvőmön biztos nem lesz csók, mert nem is tudok csókolózni , kicsit gáz de ez van

A szájra puszinál azért több legyen, nem kell a nyelvet dugdosni, de egy kis valami történjen

2012. ápr. 27. 10:12
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
hosszú szájra puszi volt, a nyelvest bepótoltuk máskor, mi ilyen szemérmesek vagyunk, de igazából azt gondolom, egy hivatalos eseményen más emberek szeme láttára nem illendő, én nem tenném, de nem köpködném le aki másképp csinálja.
2012. ápr. 27. 22:56
 30/36 anonim ***** válasza:
76%

"az a mondatod, hogy legalább mégegy dolog amivel kiakasztod az embereket megmutatja, hogy te valójában magamutogatásból és hatáskeltésből tartod jónak az ilyesmit."

Nem igazán. Csak szimplán el tudom fogadni, hogy két ember megcsókolja egymást, ahol csak akarja. Ha ez épp az esküvőjük, akkor ott. Az ő napjuk, mégis mi jogon kritizáljam én azt, hogy ők boldogok, és azt így fejezik ki. Ha ez szerinted magamutogatás, akkor legyen. Nekem biztos nem szabja meg a viselkedésem pár beszűkült ember véleménye. Az illemhez meg aztán tényleg marha sok köze van.

2012. ápr. 28. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!