Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hitvesi csók. Csak sima szájra puszi volt vagy "nyelves" csók?
Fotózási szempontból jobb a hosszabb csók, könnyebb elkapni. Szerintem ne nyelves legyen, de ne is csücsörítős szájracuppantás, nem tudom értelmesen elmagyarázni, de aki csókolózott már, az tudja, mire gondolok azzal, hogy "valahol a kettő között" :)
Sok boldogságot!
Nálunk szájra puszi lesz, hosszú, meghitt szájrapuszi. Nekem az többet ér egy vad nyelves csóknál és a "nézők" számára is szebb látvány:D szerintem
de kinek a pap, kinek a paplan. Én utálom, ha két ember egymás torkában van...az szerintem túl intim. No de mondom, ahogyan Ti jól érzitek. Aki érzékeny legyen az ő baja:D
Jézusom, hogy itt egyesek mennyire félnek egy csóktól! Mi lesz ha valaki meglátja? Pont egy esküvőn? Életük egyik legfontosabb napján?? Uramatyám!! Kész katasztrófa! Undorítóak! Fujj! Gusztustalan népség! Még hogy nyelves csók! Jóhogy nem kefélnek mán az oltáron!
Most komolyan van ember, akit zavar, ha a friss házasok rendesen megcsókolják egymást? Mi ez, a középkor? Besz*rás!
" Jézusom, hogy itt egyesek mennyire félnek egy csóktól! Mi lesz ha valaki meglátja? Pont egy esküvőn? Életük egyik legfontosabb napján?? Uramatyám!! Kész katasztrófa! Undorítóak! Fujj! Gusztustalan népség! Még hogy nyelves csók! Jóhogy nem kefélnek mán az oltáron!
Most komolyan van ember, akit zavar, ha a friss házasok rendesen megcsókolják egymást? Mi ez, a középkor? Besz*rás!"
Nem prűdek az emberek akik furának találják, hanem szimplán tudják hol mit illik. Mindenki tudja hogy a friss házasok szerelmesek akkor is, ha nem erotika show-nak használják a templomot. Azt csak a magamutogatók teszik, akik valljuk be: nem tudnak viselkedni :)
Nem egyformák az emberek, vannak akik a tömött metrón is úgy a párjuk szájába nyomják a nyelvüket 3 centire a többi utas fejétől, hogy az erek kéklenek a nyelvén, ezek az emberek nyilván a templomban vagy önkoriban is megteszik, mert nem tudják féken tartani az ösztönt. De attól a násznépnek ez még undorító. Nem azt gondolja a násznép egy ilyen smár után, hogy "jaj de szeretik egymást" hanem azt, hogy "de gusztustalan volt, ezek sem tudják, minek hol a helye".
Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!