Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legkellemetlenebb esküvői élmény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legkellemetlenebb esküvői élmény?

Figyelt kérdés
Mi volt a szituáció?
2012. ápr. 23. 15:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

ez baromi jó lagzi lehetett a vőlegény előadásában. Több, mint kínos, a menyasszonyt sajnálom, de ez haláli nagy story. földhöz vágni a gyűrűt és elaludni :D

Milyen emberek vannak jóég :D

2012. ápr. 24. 15:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A menyasszonynak finoman szólva is más volt az elképzelése egy esküvőről, mint az átlag embernek. Kitalálta, hogy már a templominál egy általa meghívott zenekar fog végig csángó zenét játszani, és meg volt határozva, hogy a vendégek milyen ruhában jelenhetnek meg.

Elkezdődött a mise és a zenének végig kellett mennie, de olyan hangos volt hogy a menyasszony is csak fáziskéséssel mondta ki az "igen"-t. Aztán amikor mentünk a lakodalmas helyre oda is csak lovasszekérrel lehetett menni. Az elején az nagyon jó volt de az egyik nagyobb dombnál a lovak elkezdtek visszafele csúszni amit a lovaskocsi vezetői azzal próbálták megoldani hogy elkezdték ütni a lovakat. Ennek hatására az egyik lovaskocsi (ezen ültem én is..) beborult az árokba.

Amikor megérkeztünk a helyszínre kiderült, hogy ott végig rock zenét fognak játszani. Az énekes még kívülről sem tudta a zene szövegét, de azért végig vigyorgott, mint a vadalma. A menyasszonytáncnál szintén csángó zene volt. A tánc abból állt, hogy a pár elkérte a pénzt a mikrofonba bemondta az összeget, majd a menyasszony hagyta magát 2x megpörgetni. A vendégek már éjfél előtt el akartak menni, de a menyasszony nem engedett senkit, mert szerinte nagyon jó a buli, és folytassuk, mivel drága volt a helyszín kibérelése.

Meg is látszik, hogy ő a főnök a házasságban, mert ő már az esküvőn kijelentette, hogy otthonszülés lesz. Pár perc múlva ebből is olyan veszekedés lett, hogy a menyasszony máris a válással fenyegette a párját.

2012. ápr. 24. 19:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az eset velem történt meg és a vőlegénnyel. Felkért táncolni... Ment a tánci, tánci, tánci a vőlegény már azt sem tudta milyen rendezvényen van, magához húzott és azt mondta "csókolózzunk". Nagyon kínos volt én szégyelltem magam helyette. Persze ott hagytam a fenébe és a menyasszonynak másnap mondtam el, nem akartam elrontani a napját, de amit válaszolt az meglepett "tudom, amikor iszik ilyen". Alapból nem mennék hozzá ilyen emberhez.

A másik ilyen eset: a menyasszony annyira elemében érezte magát, hogy egyszer csak tánc közben (gondolom melege lett) de úgy felkapta a szoknyáját, hogy mindene kilátszott.

Harmadik amit csak videón láttam. A menyasszony kiszállt az autóból nyakába a szoknya bugyi minden kint...

Voltak még ilyenek, hogy unatkoztunk, mert nem volt jó a zenész. Ehetetlen volt a kaja, vagy ilyen aszpikos izék , aminek még a látványa is borzasztó volt.

2012. ápr. 25. 08:54
 14/16 anonim ***** válasza:

2 kellemetlen élményem is volt...

Az egyik még 1998-ban,voltunk egy lagziban,és augusztus közepén annyira meleg volt,hogy az étteremben egyszerűen nem tudták hűteni az italokat,mert bekrepáltak a hűtők, a sütik és a torták megromlottak...erről a pár nem tehetett,de elég kellemetlen lehetett nekik..

A másik 2007-ben volt,ahogy egyszerűen a menyasszony családja csak ült bambán egész éjszaka és nézett ki a fejéből...csak mi, a vőlegény családja tartottuk a frontot mulatozás terén...

2012. máj. 9. 14:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem eddig egyetlen egy ilyen kellemetlen élményem volt, mikor is a vőlegény és a menyasszony apja is tajrészeg volt már éjfélkor, összevesztek, és össze akartak verekedni az étterem kellős közepén.
2012. máj. 9. 17:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Bocsi az utólagos kommentért csak most olvasom a topikot

15:33!: Hiába akarod utólag az apádat helyretenni, és a sárgaföldig lehordani, meg hogy mihez tartsa magát ki kell ábrándítsalak, mert ezután ugyanott fogja folytatni a balhét, ahol helyretetted olyan kis naív vagy, ha azt hiszed apád változni fog. Apádhoz legalább száz markos legényt kellene fognod a násznépből, hogy kivezessék a teremből, hacsak apád nem egy nagydarab izompacsirta.

Utolsó! Ha téged a saját esküvődön pofoznak fel, talán azért, mert megérdemelnéd. Akkor sem tudnál mit tenni, mint szépen beletörödni.

('Válasz utólag':).

2023. nov. 13. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!