Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn a pénzes borítékra rászokás írni kitől van vagy az "nagyzolás"? Kérhetek minél több "élmény választ" rá akár mint aki adta vagy aki kapta?
Szia!
Mi olyan képeslapot adtunk, amin volt egy pici "zsebecske", és abba tettük a pénzt, tehát a képeslap alapján beazonosíthatóak voltunk.:)
Az összes boritokot ugy kaptuk, h teljesen üres boritek, benne esküvöi üdvözlö kartya (ahogy van nevnapi...stb iroszerboltban vehetsz), ezen jokivansagok es alairas. Nem teljes nevvel, hanem pl. Kati, Juci es Jozsi. Vagy Darabos csalad. vagy Darabos Jozsiek. Tehat ugy, hogy abbol a hazasulandoknak kiderüljön egyertelmüen, kitöl kaptak.
Nem mind ismertek egymast, tehat nem beszeltek össze, hanem valoszinüleg a 2 orszag különbözö reszein ez a szokas.
A 2 kerdesedet nem ertem.
A borítékra nem kell írjál semmit, viszont a pénzjegyeket aláírhatod, sárga filctollal. Csak ne feltünően,hogy az egészet beborítsa....
Egyébként nekünk "esküvőnk" sem volt,de az biztos,hogy én személyesen adnám át az ajándékomat.
ez rossz ötlet, ha az esküvőn akarod odaadni, akkor add a kezükbe, vagy kinyissák ott, vagy nem, de szerintem vagy nem lesz... és csak úgy bedobják a többi közé
ha azt akarod, hogy mindenképp kinyissák, akkor add oda az esküvő előtt, vagy után, amikor "ráérnek" ilyesmire, és nincs az a tömet, ha érted amit akarok írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!