Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legkellemetlenebb esküvői élmény?
Nekünk a legkellemetlenebb az volt, hogy voltunk az étteremben próbaevésen. Ott elénk adták a tálat, amit megettünk, baromi finom volt, meg is rendeltük.
Az esküvőn meg olyat kaptunk, csak néztük, hogy ez meg mi... Kiderült, hogy a szakácsot cserélték közben, és neki fogalma sem volt arról, hogy mi az a gombás ragu pl., amit a másik csinált.
Amatőr hiba. A krumpli meg nem volt eléggé megsülve. Azért még finom volt, csak nem 10/10, hanem 7/10.
Egyébként minden csodás volt. Ez volt a legnagyobb "tragédia":)
Pár éve házasodtunk és a násznép kb. 150 fő volt. Sokan lemondták, de végül volt aki eljött még is.
Szóval volt templomi és hivatali esküvőnk is.
Apám amolyan magának való és ha valami nem tetszik neki, akkor egy .... tud lenni. Eddig minden fontosabb eseményemet tönkretette és a nővéremét is.
Ha nem körülötte forog a világ vagy nem úgy, ahogy ő akarja, akkor máris csinálja a patáliát és a hisztit. Szegény anyukám pedig már nem bírja hogyan leállítani néha.
Történt az esküvőmön ugyanis, hogy ő a tanúm (nővérem) helyére akart leülni a templomban. Egy darab szék volt az én oldalamra mögém és a párom oldalára mögé kirakva.
Erre feszt, apám oda akart leülni. A pap 10 percig magyarázkodott neki a vőféllyel együtt, hogy az első padsorba üljön le a többi rokonom mellé.
Erre felállt és oldalra állt fotózni. Állandóan köhögött és zajongott.
Nekem nem az örömtől, hanem a szégyentől hullt a könnyem. Zokogtam a pap előtt végig. Szerencsére a pap kihagyta a fogadalmas részt a szövegből és csak az igent kellett kimondani, amit egyébként alig bírtam a könnyeim és görcsös levegővételeim között.
Felhúztuk a gyűrűket, szájra puszi, majd mentünk is ki.
Legalábbis én gyors léptekben "kirohantam", majd beültem az autóba. Anyukám jött utánam nővéremékkel (gyereke+sógorom) kocsival. Párom is jött utánam anyukájával haza.
A vőfély szerencsére gyakorlott volt és nem toppant meg, így a násznépet kisebb kerülőúton elsétáltatta az hivatalba.
Az apám pampogott végig a séta közben, de elég sokan helyre tették kisebb beszólásokkal. Majd a vőfély is közölte, hogy undorító volt, amit tett.
Amikor a hivatalhoz értünk, apám ott állt, hogy bekísérjen. Mondtam neki, hogy menyjen be, mert nekem nincs ilyen emberre szükségem, aki mindent csak tönkretenni tud. Azt mondta, hogy akkor addig ott áll, amíg nem megyek be vele.
Kimentem az előteremből és váram a folyóson, majd az anyakönyvvezető nő kinyitott egy másik ajtót és kerülőúton mentem be a terembe.
Gyorsították az eseményeket, így 10 perc alatt végeztünk ott is.
Az étterembe elsétáltunk, bár én végig bőgtem..
Egyébként a lakodalom jobban sikerült, mert apám egy szót se mert mondani.. nagyon csúnyán lehordtam a különteremben a sárgaföldig és megmondtam neki, hogy mihez tartsa magát.
Azóta megszületett az unokája a mi részünkről is. Természetesen a lányom születését is elrontotta. Imádja az unokáját, nagyon szereti, de 1 órán keresztül üvöltözött a folyóson a csecsemős nővérkékkel, hogy az intenzívről tolják ki a lányomat, hogy megnézze. Balesetem volt és sürgősségi császárral szültem, szerencsére egészségesen született és később kiderült, hogy megfigyelésre vitték az intenzívre.
Köszönöm az eddigi történeteket, igazán egyedi történet mind!
15:33
Szentséges ég, ez borzalmas! Rendkívül sajnálom!
Az egyik lagziban kegyetlenül bepiált a vőfély. A vacsorát alig birta bekonferálni, a mennyaszonytáncra meg már úgy támogatták. Megpróbálták kivezetni, de akkor elkezdett hisztizni. Szegény menyasszony végigsirta a fél éjszakát.
Egy másik lagziban pedig a vőlegény itta le magát. Már a templomban is furcsa volt, de vacsi után orditozott, az asztalra mászott, levette a karikagyűrűjét és a földhöz vágta, aztán leguggolt a zenészek előtt és elaludt. (mindezt még éjfél előtt)
15.33: Ez nagyon kegyetlen volt, és nagyon sajnállak érte. :(
Az azért elgondolkodtatott, hogy senkinek az egész násznépben nem volt annyi esze, sem a pucájában annyi vér, hogy apádat kitegye AZONNAl, amint elkezdett cirkuszolni, hanem inkább lezavarták az esküvőt hamar (ezzel valójában az ő malmára hajtották a vizet, mert segítetettek pocsékká tenni az élményt). Hát nem volt egy istenes ember ott, aki megfogta volna apukát, és azonnal kidobja? Ha így viselkedik, nem érdemli meg, hogy ott legyen. Ehelyett minden esküvői képeden, minden esküvői videódon azt látod, hogy milyen pocsékul érzeted magad. Nem utólag kellett volna apukát elhordani a srága földig (bár nem ártott neki), hanem azonnal, amint cirkuszol.
A vendégsereg is megérte e pénzét: beszólogattak neki...ha én ott lettem volna, én nem beszólok, hanem megfogom apuka grabancát és kivezettetem a teremből - három markos legénnyel együtt. ha nem tud viselkedni, akkor ne tehesse tönkre a gyereke legszebb napját, és nincs pardon! Akár az apád, akár nem, akkor is kinn a helye a folyosón, mint a rossz gyereknek az iskolában.
Kérdező: tudok olyan emberről, akit a bunkó agresszív anyja az esküvője napján pofozott fel, mindenki szeme láttára. Ma is felhúzom magam, ha hallom, hogy emlegeti ezt. Én nem tűrtem volna, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!