Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idő szorításában vagyok?
Figyelt kérdés
két és fél hónap múlva lenne az esküvőm, tudnátok ajánlani sminkest, fodrászt és hogy hol tudnék amolyan esküvői cipellőt beszerezni?kérlek segítsetek2012. ápr. 21. 15:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem a sminkeshez, fodrászhoz nem kell 2,5 hónappal előtte bejelentkezni. Biztos van a közeledben valami fodrász és kozmetikus, az elvileg tud sminket készíteni, de meg kell kérdezni tőle. Nem is értem azokat, akik már fél évvel az esküvő előtt bejelentkeznek a fodrászhoz. Nem egész napos munkáról van szó, csak egy frizura készítésről, meg esetleg a fátylat feltűzni.
Nem írtad, hogy hol laksz, így nehéz ajánlani bárkit is, vagy cipőboltot. Egyébként a plázákban és minden normális cipőboltban lehet kapni fehér cipőt, fehér szandált. Hol itt a probléma?
2/5 anonim válasza:
cipô: deichmann. smink a kozmetikusom, fodrász a fodrászom. én így intézem.
3/5 anonim válasza:
Melyik megye? Melyik város? Milyen árban?
4/5 anonim válasza:
Ezekkel egyáltalán nem vagy elkésve! Akár pár héttel a nagy nap előtt is el lehet intézni bármelyiket, ha úgy alakul. Cipőt akár internetről is rendelhetsz, mondjuk vateráról, de van még ezer ilyen oldal.
5/5 anonim válasza:
28án lesz az esküvőm és a sminkest itt talátam meg a házban, ahol lakunk (mert ő itt dolgozik a fsz-n), a fodrászt és körmöst pedig nem egészen 4 napja találtam meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!