Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívtak esküvőre. Mehetek farmerba meg pulcsiba?
29
Kicsit olvasd már ét. Egyáltalán nem érdekli sem az esküvő sem a pár. csak sütit akar zabálni. Addig én nem is írtam, meg nem is érdekelt míg ez ki nem derült. De h CSAK azért megy el egy esküvőre h sütit zabáljon és akkor még arra sem képes h egy inget vegyen fel egy fekete nadrággal... na ez azért már kicsit sok. Nem vagyok sznob se semmi. Nem bánnám én ha az én esküvőmre jönne úgy valaki h nincs csiricsárén kiöltözve, mert kényelmetlenül érzi magát úgy v esetleg nincs olyan ruhája ami alkalmas. Na de h azért megy h zabáljon és mindenre tesz magasról...akkor már vegyen fel rendes ruhát
Amiben ballagtál iskolából az is jó.
Vagy nem ballagtál?
Hát az szar ügy....
Nem kamu, hanem egy rohadt játszmázás.
Kérdező: menj csak sportcipőbe, farmerba és pulcsiba öltözve. De ha rajtad fog röhögni mindenki, akkor lásd annak is a kárát. Mert az is hozzátartozik, hogy vállalod a tetteid következményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!