Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívtak esküvőre. Mehetek farmerba meg pulcsiba?
Szánalom. Tudod mennyibe kerül egy esküvőt megszervezni? Nem? Hát ha egyszer majd talán az életben a te pénzedből kell a sajátodat megcsinálni akkor nem itt kérdezgetnél hülyeségeket. Ha valakit meghívnak, az alsó hangon 10.000 ft (tudom mivel tesóm esküvője 3 hét múlva lesz), minden tök egyszerű, saját gyártás, és te is nekik 10.000 ft-ba kerülsz alsó hangon (ha meghívtak). Erre te ennyire nem vagy képes, hogy megtiszteled őket a megjelenéseddel? Hát szánalmas. Tudod, inkább el se menj, mert a házasulandóknak jobban jön a rád feccölt fölösleges pénz. Sütit akármelyik cukrászdába tudsz venni....
20 évesen elég gáz vagy.
ha lesz valaha esküvőm nem csinálok belőle nagy ügyet.csak kaja legyen:D
ünneplőt soha nem fogok felvenni az tuti
"maradj otthon és inkább számítógépezzél"
ezt tervezem:)
Mert ilyen nyomorult idiótákkal van tele a világ. Ha egyszer tényleg szeretnoi fog valakit és komolyan rászánja magát az esküvőre, na akkor majd ott fog állni kikenve kifenve az oltárnál több 100 ember előtt.
Most még persze azt mondod h tuti nem.
Jó érzés egyébként itt mindnekinek, hogy ok nélkül szétvernek és megaláznak egy embert?
Miért volna orbitális katasztrófa az, hogy felvesz egy tiszta farmert és pulcsit egy nyamvadt esküvőre? Láttam én már ilyet a derék jó flancos nyuagtiak között is, egy opera díszelőadásán, és még csak a szeme sem rebbent senkinek. Sőt: a legutóbb egy klasszikus koncerten előttem is ült egy ilyen srác. Eljött számítógépezés helyett Beethovent hallgatni. Becsültem érte. Kit érdekel, hogy mibe van öltözve?
Sznobéria, butaság... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!