Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti megsértődnétek? Mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megsértődnétek? Mindenki csodálkozik, hogy én nem!

Figyelt kérdés

Legénybúcsúján kapott a párom haverjaitól egy ilyen, csak piros bögrét: [link]

Azóta ebből teázik. Tegnap az anyukája és a tesója meglátta és kiakadtak, hogy én ezt hogyan engedhetem meg. Mondtam, hogy szerintem poén én én jót nevettem rajta. Erre azt vágták a fejemhez, hogyha én egy ilyen sértést nem veszek észre, akkor biztosan semmit nem számít nekem az esküvő. Pedig csak ismerem a barátai humorát. Velem van a baj?

2012. ápr. 17. 17:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem tudok angolul. Mit jelent ez a felirat, ami kiverte a biztosítékot?
2012. ápr. 17. 17:52
 12/26 anonim ***** válasza:
Lassú halál
2012. ápr. 17. 17:53
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

mikor odáig értem, hogy "....a haverjaitól", azt hittem, hogy minimum egy sztriptízes szilikon plázamacát egy vetköző show-ra.

De könyörgöm, ez egy bögre egy poénnal.

Ennyi erővel meg lehetne sértődni magán a legénybúcsún is, mert ezek szerint úgy érzi, hogy igába hajtja a fejét, és el kell búcsúznia a gondtalan élettől.

32n

2012. ápr. 17. 17:59
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

ugyan, aki ezt nem tudja poénra venni az egy begyöpösödött haddnemondjammi :D

én még a saját esküvőmre is képes lennék ilyen pólóban beállítani: :D [link]

már ha lenne, de nem lesz. :D

2012. ápr. 17. 18:09
 15/26 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es! Soha se mondd, hogy soha! Bár, ha belegondolok 2 éve még én is ezt mondtam. Most meg anyós harcolok, de megéri :D
2012. ápr. 17. 18:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy vicces bögre. Nem sértésnek szánták. Jól teszed, ha nem sértődsz meg.
2012. ápr. 17. 18:30
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell velük törődni, marha jó poén amúgy is :D konzervatívak, primitíven gondolkodnak és fennakadnak még ilyen semmilyen dolgokon, ha a párod is le tudja őket rendezni akkor nincs gond, csak figyelj nehogy belemásszanak az életetekbe és ők akarjanak irányítani.
2012. ápr. 17. 18:37
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 33 éve élem a lassú halált.Tetszik.A bögre is,nincs benne semmi sértő.
2012. ápr. 17. 19:22
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

A páromnak "game over"- es pólót veszek majd a legénybúcsújára...ez tuti.

Én nevetnék ezen, van öniróniám és értem a viccet is :)

2012. ápr. 17. 19:25
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
19-es vagyok, látom már valaki lelőtte a hozzászólásomat, de nem baj, jó tudni, hogy másoknak is van humoruk:D
2012. ápr. 17. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!