Eljöttem az esküvőjéről. Megsértődnétek?
Apum 16évet élt édesanyámmal ,mígnem 6éve megcsalta, anyum beadta a válópert, Ő pedig összejött a nővel, aki mellesleg a lánya lehetne (5év van köztünk). Nemrég volt az esküvőjük, elmentem, mert szeretem az apámat, bementem a házasságkötő terembe, de rosszul lettem,felpattantam első sorból és eljöttem...
Ti apum helyébe hogy reagálnátok le egy ilyen helyzetet? (Ő most meg van sértődve és azt mondja, csalódott bennem)
17L
Azért 5 év nem olyan sok..
Ha tényleg beteg lennél nem haragudnék, de más esetben..hát megértenélek, nem esne jól,de egy gyereknek a család apa és anya, nem az új pár.
én még azt üzenem az elsőnek hogy nem fizikailag lett rosszul, hanem lelkileg...
a kérdésre a válasz: én megértem, ugyanígy reagáltaam volna és sztem apukád nem várhatja el hogy hű de jól érezd magad az esküvőjén amikor végülis emiatt váltak el a szüleid...
Ja, bocs, benéztem, köztüket olvastam.
Mindegy, felnőtt nő,a lényegen és az álláspontomon nem változtat, főleg úgy, hogy tudom milyen érzés fiatal nőként érett, felnőtt férfit szeretni.
Nem kellene ebbe a dologba belefolynod. Te nem az anyád vagy! Te nem tudhatsz semmit mi volt köztük, milyen gyakran szexelt anyukád az apukáddal, esetleg évente kétszer, és apudnak több kellett volna stb. Apád félrelépett, anyád elvált, apád meg mi mást csinált volna, akkor most éljen egyedül? Magától értedődő, hogy összejött azzal a nővel.
Te már nagylány vagy, nem kéne utálnod az apádat mert az anyád is utálja. Anyádnak van rá oka, neked abszolút nincs!!
Ha nem bírod elviselni azt a nőt, akkor miért mentél el az esküvőjükre? Ha elmentél, miért nem bírtál megülni a fenekeden? Jogos, hogy megsértődött rád. Te döntesz, hogy elfogadod e ezt a helyzetet vagy sem, de ilyen jelenetekre szerintem senki sem vágyik.
Nekem inkább apád viselkedése jelent csalódást. Inkább meg kellett volna köszönnie, hogy te részt AKARTÁL venni ez esküvőn. ( Számomra ez is beteg ötlet egy kicsit; megcsalom a gyerekem anyját, felrúgom a családomat, aztán odahívom a lányomat, hogy vágjon jópofát ahhoz, milyen mutatós fiatal csajra cseréltem az anyját...:S)
Igaza van annak, aki azt írta, hogy nem fizikailag, hanem lelkileg lettél rosszul. Ez nem hiszti, ezzel nem tudtál mit csinálni. Tiszteletre méltó, hogy akartál egy gesztust tenni, inkább értékelné apád a szándékodat.
22,22 jól írja!
Nem kellett volna elmenned, bátran megmondhattad volna a papádnak, hogy bocsi, ezt inkább kihagyom. Ha viszont már egyszer ott vagy, ráadásul beültél az első sorba, akkor már tisztességből is kitartottam volna. Az apám esküvőjén akkor sem csináltam volna ezt a jelenetet. Ezzel elérted azt, hogy mindenki rólad beszél, és a papádat is talán egy életre megbántottad ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!