Megsértődnétek az alábbi szitu miatt?
Hétvégén lesz a keresztelője 2 hónapos babánknak, már készülünk rá, anyám is, mióta megtudta, hogy lesz.
De a bökkenő az, hogy megfázott és nem biztos, hogy kikúrálódik a hétvégére.
Nagyon féltjük a babát, mert eddig még semmi betegséget nem szedett össze, ezért anyámnak finoman de határozottan célozgattam rá, hogy ha nagyon náthás lesz, hát...szóval "nem szeretnénk, ha vmit elkapna a pici".Erre ő sírva fakadt és azt mondta, hogy "Jaj, ne fosszatok meg tőle!"Engem ez a mondata mellbe vágott, hogy őszinte legyek, mert vhogy úgy jött le, hogy ez a célunk, és ezért mondtam.
Szerintem engem is megsértene.
Nekem van egy félevesem, de ha keresztelö vagy bármi is lenne, vagy lett volna, akkor sem mondanék ilyet föleg az anyukámank. persze ha puszilgatni meg ölelgetni akarná betegen, akkor más a helyzet, de csak elfér a templom valamelyik csücskébe, és még az utánna a vacsorán sem kell kézbe vegye meg közelébe legyen.
ha a férjed lenne beteg akkor azt is elküldöd otthonról?
megértem hogy kicsi, és még nem jó ha bármit is elkap, de attól hogy valaki beteg nem kapja el a kicsi is.
A megfázást nem lehet elkapni,csak az influenzát. De ha vendégséget is csináltok,akkor a babád mástól is elkaphatja. Vagy akár a templomban is megfázhat.
Anyukád legfeljebb ne dajkálgassa a picit.
Nem kell mindentől félteni a babákat.
Bocs, utolsó, de az anyádat!!!
A többieknek ment a zöld kéz, akik nem voltak bunkók!!!!
Nálunk beás romáknál, tudod, a CSALÁD az szent, ennyit erről!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!