Szülők! Mit tennétek az alábbi helyzetben?
Ha megtudnátok,hogy a kiskorú lányotok terhes egy családos férfitől?
Nem velem történik meg a dolog,csak érdekel,hogy ki hogyan reagálna.
Köszönöm!
Mennyire kiskorú az a lány?
Szépen bekopogtatnék a taghoz és követelném az abortusz árának a felét. És örüljön, ha nem köpöm be a feleségének. Persze ez csak fenyegetés lenne, nem mondanám el, nem járatnám le a lányomat.
A tinilány újságolja az anyjának, hogy nem jött meg neki a mensese.
A szülők felmérgesedve, zokogva, kétségbe esve kérdik lányukat, hogy melyik disznó tette ezt vele.
A lány felhívja telefonon a pasiját, beszél, majd leteszi.
Fél óra múlva megáll a ház előtt egy vadiúj Porsche, kiszáll egy öregedő úriember, drága, elegáns öltönyben, és belép a házba.
Határozottan a nappaliba megy, és leül a szülők és a lány közé.
- Hallom a lányuktól, hogy mi történt. Családi okok miatt nem tudom őt feleségül venni, de ajánlatom a következő.
Amennyiben lánya születne, kap tőlem három üzletet, két házat, tengerparti villát és 1 millió dollárt évente.
Ha fiú lesz, nevére íratom két gyáramat, és ugyanúgy az 1 millió dollárt évente.
Amennyiben ikrek lennének, egy-egy gyár és évi 500.000 dollár lenne az apanázsuk.
Amennyiben a lányuk elvetélne, ...
Itt az apa kihasználva a lélegzetvételnyi szünetet, közbeszól:
- Akkor megbaszod mégegyszer!
Én nem csak a felét kérném el az abortusznak, ha már elkérném az árát, elkérném a teljes árat. Ha éppen még 17 éves, lehet, hogy elgondolkodnék rajta, hogy megmaradhatna e a baba, de ha 15 éves vagy annál fiatalabb lenne, tuti nem engedném megtartani, mert elrontaná az életét. Hisz még ő is gyerek.
A családos férfival elbeszélgetnék és természetesen eltiltanám a lányomat tőle, nem csak azért, mert teherbe esett, hanem azért, mert családos az a férfi és nem szeretném, ha szétszakítana egy családot, vagy csak szeretőnek használná a férfi a lányomat.
Elgondolkodnék, hogyan neveltem a lányomat, milyen erkölcsi normát adtam át neki, mennyire őszinte a kapcsolatunk.
A hapsinak meg letekerném a tökét és a kezébe adnám.
Apukám megkérdeztem, azt mondta, ilyen esetekre felkészülve váltja ki mindig az engedélyt a déditől örökölt vadászpuskákra (20 éve, amióta meghalt a dédi, nem volt vadászni) :D
És miután a pasit elintézte, hozzám is "lenne egy-két szava".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!