Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megsértődnétek az alábbi...

Megsértődnétek az alábbi szitu miatt?

Figyelt kérdés

Hétvégén lesz a keresztelője 2 hónapos babánknak, már készülünk rá, anyám is, mióta megtudta, hogy lesz.

De a bökkenő az, hogy megfázott és nem biztos, hogy kikúrálódik a hétvégére.

Nagyon féltjük a babát, mert eddig még semmi betegséget nem szedett össze, ezért anyámnak finoman de határozottan célozgattam rá, hogy ha nagyon náthás lesz, hát...szóval "nem szeretnénk, ha vmit elkapna a pici".Erre ő sírva fakadt és azt mondta, hogy "Jaj, ne fosszatok meg tőle!"Engem ez a mondata mellbe vágott, hogy őszinte legyek, mert vhogy úgy jött le, hogy ez a célunk, és ezért mondtam.

2011. ápr. 21. 21:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen jogos anyukád sértődöttsége!

Én a helyedben biztos nem mondtam volna ilyet, max. azt, hogy azért így a babát ne puszilgassa, stb... de gondolom ennyi esze neki is van! De hogy inkább maradjon otthon??? Hát szép vagy, mondhatom!

2011. ápr. 21. 21:51
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Bármit elkaphat bárkitől, akár tőled is, nem csak anyukádtól. Nyilván nem fogja körbenyalni a picit.

Ha olyan fontos a család, mint írod, tényleg nem fosztod meg anyukádat az unokájától és a keresztelőjétől.

2011. ápr. 21. 21:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért van egy kis különbség aközött, hogy valakihez látogatóba mentek és a keresztelő között. Az előbbit lehet pótolni, az utóbbit nem. A templom tényleg elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne anyukád is. Ne puszilja meg a kicsit, ne dajkálja, ennyi. Ráadásul a templomokban általában olyan hideg van, hogy magától is megfázhat a pici.

A testvéremék gyereke fél éves, nekik is ő az első babájuk. Eleinte nagyon féltették, de aztán rájöttek, hogy túlzásba vitték. Pár hónap múlva te is fognád a fejed, hogy milyen hülyén viselkedtél, hogy nem engedted meg emiatt anyukádnak, hogy részt vegyen a keresztelőn.

Ja, ráadásul tesómék kislányának én lettem a keresztanyja, és a keresztelő előtt pár nappal rendesen megfáztam. Nem lett a kicsinek semmi baja, túlélt engem, pedig féltettük mi is. De hát a keresztanyát már csak nem zárhatták ki az esküvőről...

2011. ápr. 21. 22:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

igen, nekem is borzasztóan rosszul esett volna ez anyukád helyében!

Én is anya vagyok, tudom milyen félteni a gyerekedet de nem csak úgy óvhatod meg, ha anyukádat kizárod a szertartásról. vegyen fel maszkot, az a bacik 99%-ától megvéd! és ne puszilgassa az unokáját. ennyi, nem kell ezt túl parázni, tényleg bárhol lekaphat valamit, az utcán is, nem tudod kivédeni.

2011. ápr. 21. 22:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan kérdés.

Ha anyósodnál lesztek. és pl anyosod beteg, akkor öt is elküldöd otthonról, vagy elhalasszátok a keresztelöt?

Még ha egy lakásba vagytok össze zárva sem fogja elkapni, ha nem vagytok egymás közelében.

2011. ápr. 21. 22:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, en is anya vagyok, de ezek a kirohanasaid a kommentekben kritikan aluliak. Feltettel egy kerdest es nem a velemenyekre vagy kivancsi? Amugy semmi rosszat nem irt a valaszolo. En azt gondolom, hogy van kulonbseg akozott, hogy elnapoljak a latogatasokat, mikor betegek meg akozott, hogy lesz 1 keresztelo, ami egyszer van az eletben.
2011. ápr. 22. 00:17
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"ráadásul hatalmas herpesz nőtt az ajkán, ami márpedig fertőző."

Te tenyleg azt hiszed, hogy azt el lehet kapni levego altal? Nyilvan nem fogja megcsokolgatni...neked is lehet herpeszed barmikor es akkor elzarod magad a gyerektol 1 hetre?

2011. ápr. 22. 00:20
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Hm, természetesen nem esküvőről nem zárhattak ki, mint leendő keresztanyát, hanem a keresztelőről :D Eléggé durván félreírtam, szerintem a templom miatt asszociáltam magamban az esküvőre, és írtam le azt... :) Mindegy, most javítottam, remélem mindenki kapcsolt korábban, hogy ez csak egy nagyon súlyos elírás.
2011. ápr. 22. 00:52
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek bárhol elkaphat dolgokat. Szóval remélem sterilszobában tartod. De ha nem akkor igen, szerintem is nagyon sértő amit mondtatok.
2011. ápr. 22. 01:08
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Előttem már mindent leírtak. Már csak annyi a dolgod kedves kérdező, hogy elgondolkodsz ezeken. Ha ezek után is azt gondolod, hogy mindenki hülye körülötted, akkor bizony veled van a gond. Egyébként az én páromnak is van herpesze, meg is szoktam csókolni, nekem mégsem volt még soha herpeszem.
2011. ápr. 22. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!