Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eljöttem az esküvőjéről....

Eljöttem az esküvőjéről. Megsértődnétek?

Figyelt kérdés

Apum 16évet élt édesanyámmal ,mígnem 6éve megcsalta, anyum beadta a válópert, Ő pedig összejött a nővel, aki mellesleg a lánya lehetne (5év van köztünk). Nemrég volt az esküvőjük, elmentem, mert szeretem az apámat, bementem a házasságkötő terembe, de rosszul lettem,felpattantam első sorból és eljöttem...

Ti apum helyébe hogy reagálnátok le egy ilyen helyzetet? (Ő most meg van sértődve és azt mondja, csalódott bennem)

17L

2011. nov. 19. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Ezen én is megsértődnék. Oké, ha nem mész el. Oké, ha elmész és végigülöd. De az, hogy odamész aztán kirohansz, nem oké. Majdnem felnőtt vagy már, ilyen viselkedést egy felnőtt nő nem engedhet meg magának.
2011. nov. 20. 00:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát apud helyében úgy, ahogy ő reagált, mert nem tudja a helyedbe képzelni magát. A helyedben meg azt hiszem pont úgy, ahogy te. Viszont te ismered a határaidat, sejthetted volna, hogy nem bírod majd, nem kellett volna elmenned.
2011. nov. 20. 11:25
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ma beszéltem édesapámmal először az esküvő óta.

Bocsánatot kért,..azt mondta nem kellett volna elvárnia,hogy én ezt végignézzem.

Azt mondta így utólag, hogy jobban meg lett volna sértve, ha el se megyek, mert így legalább látta rajtam a törekvést és köszöni:)

2011. nov. 20. 22:28
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
Apukád jobban szeret téged, mint te őt. Becsüld ezt meg.
2011. nov. 20. 22:44
 15/15 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem a te hibád. Persze biztosan rosszul esett apukádnak,de neked is...Hiszen megcsalta anyukádat,otthagyott titeket. A helyedben megkérdezném tőle,hogy mégis mire gondolt,amikor ezt tette. És...nagyon sajnálom ami veled történt :(
2012. ápr. 17. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!