Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A koszorúslány ruhát csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A koszorúslány ruhát csak lányok vehetik fel?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem, mert árulok egy gyermek méretű (134-es) ruhát az interneten és egy anyuka felhívott, hogy ma délután megnézné a kisfiával és felpróbálná, hogy jó-e rá. Na most hogy készüljek lelkileg? Létezik ilyen?
2012. ápr. 16. 11:25
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
88%

De most komolyan, hogy lehet egy menyasszony ilyen ..nem is találok rá szavakat......azért, hogy négy koszorúslány legyen a szertartáson, beöltöztet egy kisfiút lánynak? Nem gondolja ez az Isten barma, hogy MINDENKI tudni fogja, hogy kisfiú van a ruhában??????? Mindenki el fog képedni, kérdezgetni fogják, hogy miért, stb.

A kisfiú anyjáról meg majd az egész násznép azt fogja hinni, hogy gyengeelméjű és azért öltöztette lánynak a fiát. Hogy mehetett ebbe bele? Nekem is van egy kétéves kisfiam, el sem tudom képzelni a szitut, de tényleg.

A drága kis menyasszonyka annyira törekszik a tökéletes szimmetriára a 4 koszorúslánnyal, hogy az egész násznép azon fog sutyorogni a menet alatt, hogy miért van vajon lányruhában a kisfiú, és az esküvő legszebb pillanatait nem is fogják pillantásra sem méltatni mert a kislánynak öltöztetett fiúval lesznek elfoglalva. De az ilyen menyasszony meg is érdemli, hogy a násznép ne vele foglalkozzon, hanem valami egész mással.....aki ennyire külsőséges, felszínes és ostoba, az meg is érdemli. A kisfiú anyjával egyetemben.

2012. ápr. 16. 18:24
 42/51 anonim ***** válasza:
22%

Kedves szülők!

Nagyon el vagytok maradva a korral, ha ilyeneken meghökkentek. Nem mindegy miben van az a szerencsétlen kisfiú? Ha szereti a szoknyát akkor vegye fel, nincs ebben semmi különös. Én rá adnám a fiamra (ha lenne) a szoknyát, ha szeretné hordani. Nincs benne semmi rossz. 22/L

2012. ápr. 16. 18:57
 43/51 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó, kívánom, hogy legyen ilyen fiad, aztán majd meglátjuk. Látszik, hogy még gyerekként gondolkodsz.
2012. ápr. 16. 19:28
 44/51 anonim ***** válasza:
68%

18.57. hát igen, ilyen is van. Mindig lesznek különcködni akaró emberek, de még 22 évesen rettentő fiatal vagy, ha lesz egy fiad már nem akarsz majd lázadozni és direkt árral szembemenni, mert rájössz majd, nem attól leszel különleges. Vannak különcök, akik a gyerekeiket is különcségre akarják nevelni, de a saját bőrükön jönnek rá legtöbben, hogy a gyerekükkel csesznek ki.

Kisfiúra lányruhát adni pedig, ráadásul pusztán azért mert a menyasszony egy hiú liba, anyuka pedig buta mint a kő, gáz dolog. Én is a gyerkőcöt sajnálom a beteg elmét, aki ezt kitalálta.

2012. ápr. 16. 20:15
 45/51 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem korral való elmaradás, hanem józan felnőtt gondolkodás. Hiába vagy 22, a gondolkodásod még gyerekes, ha azt hiszed, ettől leszel nagylány és menő, meg modern csajszi. Aki a gyerekét bolondnak akarja láttatni, csak nyugodtan, de a lelkiismereteddel majd számolj el valahogy, ha a gyerekedet nevetség tárgyává teszed sját akaratodból. Van akinek nem való gyerek. Talán majd felnősz és máshogy fogod gondolni.

Egy szintén fiatal anyuka, másfél éves kisfiúval, akit kisfiúnak nevelek.

2012. ápr. 16. 20:18
 46/51 anonim ***** válasza:
82%
Arra nem gondol a "kedves" menyasszony, meg a gyerek anyja, hogy szegény kisfiút minek teszik ki ezzel? Mindenki ki fogja nevetni, vagy legalábbis ferde szemmel néz majd rá, jó esetben pár nap alatt elfelejtődik, rosszabb esetben évekig szekálni fogják... Az esküvőről meg majd senkinek sem az fog eszébe jutni, ha évek múltán visszagondol, hogy milyen szép volt a szertartás, meg a menyasszony, hanem csak úgy fogják emlegetni, hogy "Emlékeztek a Piri esküvőjére ahol egy kisfiú volt a koszorús lány?"
2012. ápr. 17. 08:18
 47/51 anonim ***** válasza:
82%

Tőlem mindenki úgy öltözteti a lányát/fiát, ahogy csak akarja de anyuka helyében tuti nem hagynám, hogy koszorúslánynak öltöztessék a fiamat. A gyerekem nem bazári majom, hogy úgy produkáltassák ahogy kedvük tartja. Otthon tőlem azt vesz fel amit akar, de emberek közé nem engedném a fiamat lánynak öltöztetve, hogy mások rajta röhögjenek. Nem azért, mert én ilyen baromi konzervatív vagyok, de meztelenül sem mehetne az utcára, hiába akar és pont. Vannak bizonyos normák és igen, ha nem tartjuk be kiröhögik, én meg nem tenném ki ennek a gyerekemet. Amíg nem tudja megítélni, hogy mi a helyes és mi nem addig szerintem az a feladata a szülőnek, hogy "terelgesse" a jó irányba a csemetéjét és nem az, hogy ráhagyjon mindent, nehogy megsérüljön a kis önérzete (ismét csak azt tudom mondani, hogy szerintem sokkal inkább lenne számára fájó arra emlékezni, hogy mennyien csúfolták, nevették ki, mint az, hogy anyu nem engedte csillámhercegnőnek öltözni). És igen azért csúfolnák ki, mert a legtöbb gyereket így nevelték, hogy ami más az nem jó, de nem fogok egyedül világot megváltani, ha meg mégis ilyen terveim vannak akkor a saját bőrömet vinném "vásárra" és nem a gyerekemet tenném ki ennek.

Jöhet a lepontozás :D

2012. ápr. 17. 09:32
 48/51 anonim ***** válasza:
95%
Hát nem irigylem szegény kisfiút... Lehet, hogy most még tetszik neki az ötlet, nem tudom mennyi idős, de 10 alattinak tippelem (bocsi, ha volt említve esetleg!). Lényeg, hogy szerintem kamaszként nem lesz neki akkora buli, mikor majd valaki felfedezi az esküvői képeket és netán körbehordozza a suliban, hogy jé, az ott Peti koszorúslánykának öltözve egy esküvőn... Szerintem a Pokolba fogja kívánni az anyját meg az ötletgazdát is.
2012. ápr. 17. 11:55
 49/51 anonim ***** válasza:
81%
A nemi identitása majd picit később alakul ki, hiszen kislányok is játszanak kisautóval, és kisfiúk is babáznak, és ez teljesen természetes (pedagógia). Viszont fenti eset már valóban a "ló túloldala". Nem vagyok szélsőséges, igyekszem haladni a korral, otthon is unokaöcsém beöltözik mindenféle kis majomnak, szoknyától kezdve magára aggat ő is mindent, de ez ebben a korban rendben is van. Viszont egyet értek az előttem szólókkal, én sem engedném sem az utcára, sem semmiféle szeszélyes menyasszonyok kívánalmaira beöltözni a kisfiamat. Anyukával is gond van fejben kicsit...
2012. ápr. 17. 12:59
 50/51 anonim ***** válasza:
85%

Kamaszkoromig makacsul ragaszkodtam a fiús külsőhöz, pedig lány vagyok.

Anyám a terhessége alatt nagyon örült, hogy lányt vár, mert fésülgetheti, habos-babos ruhák, stb. Ez nagyjából 3 éves koromig sikerült, amíg el nem indult a saját akaratom.

Sokszor kopaszra nyirattam a hajamat (fodrászt rábeszéltem, anyámék meg nem sokat tudtak tenni, ha levágattam, max sapkát kényszerítettek rám), állandóan tele voltam akcióhőső matricatetoválásokkal, öltözködésben is a fiúkat utánoztam. Amikor az oldalt hordott wc-lánc lett a divat, akkor azt hordtam. Amikor a szakadt farmer, akkor azt.

Szoknyát nem vettem fel, évnyitók előtt képes voltam fizikailag ellenkezni és bőgni, csak ne adják rám. Viszont szeretem volna egy kisméretű öltönyt, mert az férfias.

Strandra csakis úszógatyát vettem fel. 8-10 évesen bejelentettem, hogy amint nagykorú leszek, átoperáltatom magam.

Aztán ezek akkor kezdtek megváltozni, amikor beindult a kamaszodás és a testem is kezdett nőiesedni. Szép lassan láttam értelmet a nőies öltözködésben (fiúk).

Utólag visszagondolva a mentalitásom mindig is férfias volt, gyerekként ezt az öltözködésemmel tudtam demonstrálni. A szüleim nem voltak elragadtatva, de legalább nem is akadályoztak.

Sőt, egy időben a nevemhez hasonlító fiúnéven hivattam magam.

Szóval kamaszkor előtt szerintem édesmindegy, hogy melyik nemre jellemző viselkedése van valakinek. A nemi irányultság kamaszkorban dől el véglegesen - én is 100% hetero lettem, immár férjnél.

2012. ápr. 23. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!