Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A koszorúslány ruhát csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A koszorúslány ruhát csak lányok vehetik fel?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem, mert árulok egy gyermek méretű (134-es) ruhát az interneten és egy anyuka felhívott, hogy ma délután megnézné a kisfiával és felpróbálná, hogy jó-e rá. Na most hogy készüljek lelkileg? Létezik ilyen?
2012. ápr. 16. 11:25
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
67%

Hát ilyet még nem pipáltam. :D És írják többen is, láttak már kisfiút koszorúslányruhába öltöztetve... Na, ez nekem sok. :D Az még oké, hogy mikor én kicsi voltam, lányként hordtam a bátyám levetett ruháit, de fordítva ez biztos nem működött volna. Pláne nem, hogy egy fiút lánynak öltöztessenek direkt... Most komolyan, ennyire nem találtak koszorúslányt? :D

Ha nem jelmezbálba kell az anyukának, akkor azt is el tudom képzelni, hogy direkt lánynak neveli a gyereket. Az ilyen szülőktől elvenném a gyereküket.

2012. ápr. 16. 14:01
 22/51 anonim ***** válasza:
78%
Csinálj lesifotót!!! :D
2012. ápr. 16. 14:03
 23/51 anonim ***** válasza:
97%
az ikertesóm fiú,kiskorunkban mikor én nem tudtam elmenni ruhát venn anyukámmal,rendszresen a tesóm próbálta
2012. ápr. 16. 14:30
 24/51 anonim ***** válasza:
54%

Tudtátok, hogy kb. 100 évvel ezelőtt azt jósolták, hogy egy dolog teljesen biztos: a nők soha nem fognak az utcán nadrágot hordani.

Az csak egy darab anyag, és az előítélet bennetek van.

Képzeljétek el, hogy a gyerek miért lesz lelki sérült. Nem azért, mert szoknya van rajta, hanem mert mások megnézik. És miért nézik meg mások? Mert ezt tanították nekik az ő szüleik is, akik szintén szemöldökráncolva néztek le másokat.

Egyébként meg nadrágot hordok és nem vagyok leszbikus. A skótok népi viselete pedig a szoknya, és kétlem, hogy mind melegek lennének.

2012. ápr. 16. 14:54
 25/51 anonim ***** válasza:
78%
Jó, de más az, amikor te magad döntesz úgy, h nőként nadrágot v ffiként szoknyát húzol. De itt arról van szó, hogy hülyep.csa anyuka erőlteti a kisfiúra. Aki lehet, h egész nap rosszul fogja érezni magát, sőt felnőttként szégyellni fogja a képeket, stb.
2012. ápr. 16. 15:00
 26/51 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom, nekem a kommentekből nem derült ki, hogy az anyuka erőlteti rá, pedig vissza is olvastam.

De a másik meg az, hogy a kérdező eladja a ruhát. Semmi köze ahhoz, hogy mit csinálnak vele, pónilóra is ráadhatják vagy szimbolikusan elégethetik, a lényeg, hogy megveszik.

2012. ápr. 16. 15:03
 27/51 anonim ***** válasza:
42%

24-es, te nem tudom, miről zagyválsz össze... Egy kislány simán hordhatja a fiútestvére ruháit, de fordítva?

És persze, hogy nem lesz egy nő sem leszbikus, mert nadrágot hord... Kicsit ég és föld a különbség!

Ha a fiú jól érzi magát lányruhában, ott már valami van a nemi identitással.

2012. ápr. 16. 15:27
 28/51 anonim ***** válasza:
84%

# 24/27 Időpont ma 14:54

Nem tudom van-e férjed, párod, de gondolom te sem látnád szívesen szoknyában, vagy egy koktélruhában.

2012. ápr. 16. 15:44
 29/51 anonim ***** válasza:
53%

Hát biztos hazug disznó vagyok, de engem nem érdekelne, hogy mit vesz fel a férjem. Ha tündérhercegnőnek akar felöltözni, mit érdekel engem? Ha titeket sem érdekelne, és senki nem nézné meg, nem is lenne semmi baj. Csak az agymosott társadalom a szűrőivel így működik; aki más, azzal tudatják, hogy módosítsa a viselkedését (öltözködését), különben nem tartozhat közéjük. Mint az amcsi filmekben a tinilányok.

"Ha a fiú jól érzi magát lányruhában, ott már valami van a nemi identitással."

Gondolkozz picikét. Egy gyerek sem úgy születik, hogy tudja a mi társadalmi normáinkat. A kisfiúk is szerethetik a csillogó dolgokat - miért ne, hisz gyerekek. Csak aztán beléjük neveljük, hogy nem, ezt nem szabad. De nem azért, mert ez szabály, hanem mert MI MAGUNK alakítottuk ki, hogy a fiú nem hordhat csillogósat.

Pláne egy kicsi gyerek egyébként is hogy lehet meleg? Még gyerek, nincs szexualitása. Egy fiúsan öltöző kisfiú sem lesz egyből hetero, hisz fogalma sincs, mi az. És mivel nem érti a szabályokat, ŐSZINTÉN tetszik neki.

2012. ápr. 16. 16:13
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
engem érdekel mi volt...
2012. ápr. 16. 16:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!