Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koszorúslány ruhát csak lányok vehetik fel?
Fejlemény.
Voltak a ruháért és elvitték. Az édesanya nagyon kedves volt, és nem ő miatta vette meg a ruhát, hanem a menyasszony kérése volt (és a kisfiúnak is nagyon tetszett), hogy az unokaöccse beöltözzön a nagy napra. Ahogy kivettem a szavaiból, három koszorúslány lesz az esküvőn és nem tudtak negyedik lányt találni, aki hasonló magasságú, ezért kérték meg a kisfiút és az anyukáját.
(lesi fotót nem csináltam, mégis mi közöm hozzá, hogy mit csinálnak a ruhával)
"Pláne egy kicsi gyerek egyébként is hogy lehet meleg? Még gyerek, nincs szexualitása. Egy fiúsan öltöző kisfiú sem lesz egyből hetero, hisz fogalma sincs, mi az. És mivel nem érti a szabályokat, ŐSZINTÉN tetszik neki."
Nem egy olyanról hallottam, hogy anyuka lányt akart és a fiát annak nevelte, lányruhákban járatta és a fiú később transzvesztita lett és persze meleg.
Ami fura, mert én mindig azt vallottam, a melegek annak születnek, amik. (ha valaki, hát én aztán nem ítélem el őket, mert vannak is meleg ismerőseim és a fiamat sem ítélném el, ha az volna) Ugyanakkor TÉNY, hogy a nevelés is nyom valamit a latban. Valakit épp ezzel "rontanak" el. Megzavarodik és keresi az identitását.
azzal semmi bajom, ha a gyerek maga érdeklődik mondjuk a csillogó dolgok iránt, fix, hogy nem fogom a gyerekemet akadályozni az érvényesülésben, de sajnos el sem hinnéd, mennyi szülő van, aki belebabrál ebbe és ráerőltet dolgokat a gyerekére.
A társadalom meg nem elfogadó, eddig is tudhattuk. még a normális kinézetű embereket is támadja, hát akkor aki a másik nem ruháit hordja! én ennek nem akarnám kitenni a gyermekem!
" a menyasszony kérése volt (és a kisfiúnak is nagyon tetszett), hogy az unokaöccse beöltözzön a nagy napra."
Jesszusom... :S És miért nem lehetett az a szegény kisfiú egy cuki kis öltönyben vagy szmokingban? Én biztos nem engedtem volna az anyuka helyében, még ha a kisfiúnak tetszik is.
Persze az ő dolguk...
Ebben egyetértek veled. Ismerek olyan szülőt, ahol az anyuka lányt csinál a fiából és az oviba szoknyát ad rá. Szegény gyermek.
Viszont ott van a másik véglet, amikor középiskolás fiúk az emo stílus hatására elkezdtek szoknyában lenni. Ez sem normális, mégis itt a fiúk erőszakolták ki, hogy lányos ruhákat hordjanak. A két véglet: anyuka erőlteti a gyerekére vagy már nagyobb korában valamilyen stílust követ a fiú és fölveszi a női stílusú ruhákat.
# 29/33 Időpont ma 16:13
Értem amit írsz, de emberek között élünk. Hiába akar a fiam lány ruhába öltözni, nem fogom engedni, mert magából csinálna bolondot. Nem maga miatt, mert neki ez tetszik, hanem mert ez nem elfogadott. Nem fogom ezért az óvodába hercegnőnek vagy királylánynak beöltöztetni. Pont azért, hogy őt védjem a támadások ellen.
Így is sok a gonosz ember, akik heccelésből is belekötnek a gyengébbe, csendesebbe, nem akarnám, hogy emiatt bántsák.
"De nem szomorú, hogy a többi gyerektől amúgy nem érné támadás? A szüleik nevelik beléjük, hogy nevesd ki, aki más."
Ez szomorú, de sajnos így van. A gyerekek nem születnek előítéletekkel, hanem a felnőttektől tanulják. De ez ellen nem lehet tenni...
Ezzel az erővel öltözködni is felesleges, hiszen mind ugyanolyanok vagyunk meztelenül..
Na,de mégis..
Vannak normák, amiket el kell fogadni, ennyi. Ez nem rossz dolog. Egyszerűen kell ahhoz, hogy együtt élhessünk.
A menyasszony nem normális.
De a gyerek anyja sem, hogy a menyasszony kérése miatt a gyerekét kiteszi ennek.
Nem tudom, melyik nő az önzőbb és görényebb, komolyan mondom. Csak a szerencsétlen kisfiút sajnálom, hogy a hiú és ostoba menyasszony miatt lányruhát kell viselnie, az anyja meg annyira sem méltatja a saját gyermekét, hogy nemet tudjon mondani az érdekében. Gratulálok a gyogyós családnak és sok sikert a kisgyereknek, szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!