Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A koszorúslány ruhát csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A koszorúslány ruhát csak lányok vehetik fel?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem, mert árulok egy gyermek méretű (134-es) ruhát az interneten és egy anyuka felhívott, hogy ma délután megnézné a kisfiával és felpróbálná, hogy jó-e rá. Na most hogy készüljek lelkileg? Létezik ilyen?
2012. ápr. 16. 11:25
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
71%
Na ez durva, én még nem is hallottam olyat, hogy esküvőn koszorúslány ruhát adnak a kisfiúra. Egy életre nyomot hagy a gyerekben ez ilyen eset :S Oviba esetleg nem akar rá szoknyát adni? Vannak még hülye szülők...
2012. ápr. 16. 11:55
 12/51 anonim ***** válasza:
80%

Hát azért ez több mint furcsa. Miért ad valaki a kisfiára lány ruhát?

Valami gond biztos van ott a fejekben.

Egyébként én is olvastam már itt, olyat, hogy egy fiú akart az esküvőn magának valami szerepet és koszorús lány ruhát akart. Szerintem ez beteges... Voltam esküvőn, ahol kisfiú vitte a gyűrűket, de ő kis 3 részes öltönyt viselt, csokornyakkendővel és volt egy virág az öltönyére tűzve, mint ahogy a tanúknak is. Szerintem ez lenne a normális, ha már egy fiú akar "szerepelni" egy esküvőn.

Vagy kattant a család, vagy valami iskolai marhasághoz kell a ruha.

2012. ápr. 16. 11:56
 13/51 anonim ***** válasza:
70%

Hú, ez elég morbid. Miért akar a kisfiának lány ruhát? Ha tényleg csak egy színdarabhoz, az oké.

A szülő nem gondol bele, hogy a kisfiú mit élhet át? Hülyét csinál a gyerekéből.

2012. ápr. 16. 11:57
 14/51 anonim ***** válasza:
22%
Ha lányos az arca a kisfiúnak akkor oké, amúgy én hanyagolnám.
2012. ápr. 16. 11:59
 15/51 anonim ***** válasza:
75%

te jo eg!Mik vannak fiura koszoruslany ruha???

Majd ird mar meg h tenyleg a fdiunak aveszi e meg!!!!Erre kivancsi vagyok.

2012. ápr. 16. 12:01
 16/51 A kérdező kommentje:
Rendben!
2012. ápr. 16. 12:09
 17/51 anonim ***** válasza:
46%

Jajj.

:-S

Ha anyuka erőlteti akkor egy idióta, ha a gyerek akkor meg szegényke buznyák lesz. De valami itt akkor sem stimmel.

Kíváncsi vagyok mi lesz.

2012. ápr. 16. 12:55
 18/51 anonim ***** válasza:
81%

"Ha lányos az arca a kisfiúnak akkor oké"

Hat szerintem akkor sem oke!Miert lenne oke az hogy egy fiura lany ruhat adjanak!Nem oke!

2012. ápr. 16. 12:58
 19/51 anonim ***** válasza:
70%

Ez szerintem sem oké. Farsang meg már elmúlt, itt valami nem kerek anyuka fejében. Megértem hogy erre fel kell készülnöd lelkileg, én nem is tudom hogy bírnám megállni szó nélkül. Persze közünk nincs hozzá, mindenki ott rontja el az életét ahol akarja vagy ahol tudja.

De ez akkor is izéé:(

2012. ápr. 16. 13:21
 20/51 anonim ***** válasza:
78%
Ott valami agybaj lehet jelen.
2012. ápr. 16. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!