Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg kell hogy hívjuk őket is, igaz?
Az a helyzet, hogy a párom családjában van egy rokonrész, akikkel sosem találkoztunk. A párom 28 éves, de még egyszer sem látta őket. Igazából, nem is tudta, hogy ők léteznek.
Anyósom testvérének a családja.
Sosem hallottunk róluk, sosem találkoztunk velük.
Viszont most előjött a vendéglista tervezése és szóba kerültek a "Piriék".
Apósom mondta, hogy felesleges meghívni őket és csak 20 perc után mondták el, hogy valójában kik is a "Piriék".
Anyósom ragaszkodik hozzá, hogy meghívottak legyenek.
Párom pedig nem akarja meghívni őket, mert mondván: fogalmunk sincs róla, hogy kik ők és ez nem ételosztás ..
Én pedig egyenlőre nem akarok ebbe beleszólni, mert ahogy ma elnéztem egy kisebb "csendes" családi vita kerekedett belőle.
Ti meghívnátok az ilyen "rokont"?
Mi fizetjük, de már lényegtelen ebből a szempontból, mert a jövőhétbe is beleszól mindenki...
Szóval annyit tudtam meg, hogy anno évekkel ezelőtt volt egy nagy vitájuk anyósoméknak és emiatt szakadt meg a kapcsolat.
Én nem tudok róla, hogy minket vagy még anno őket meghívták volna bármilyen eseményre is.
Apósom azt mondta, hogy még tartoznak is ő nekik (apósoméknak) pénzzel. Nem sokkal, de ez is közrejátszott a dologban.
Őt már nem érdekli az egész csak annyit akar, hogy ne legyenek többé családtagok. Állítása szerint ez teljesen jól működött eddig, csak hát ... itt az esküvőnk és ilyenkor mindenki előkerül.
Ettől függetlenül mi nem akarjuk meghívni. Minek is?!
Bár ezen anyósom nem kicsit berágott és közölte, hogy nem jön akkor el ő sem.
Jelenleg itt áll a családi 'háború' ...
Minek meghívni őket?
Kellemetlen lenne mindenkinek. Azért meg hogy egyenek, igyanak ne költsetek az ő részükre is.
Esetleg be lehet adni anyósnak hogy meghívtátok őket, de nem mentek el.
Bár szerintem jobb lenne még itt leállítani az anyóst, a továbbiakban akkor másba is bele fog szólni!
Nem lettek meghívva. Anyós kicsit pipa és pár napja nem beszélünk, de hát ez van ..
Egyébként már jó pár embert kihúztunk a listáról!
Ilyen az élet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!