Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szöktek be a lagzidra potyázók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szöktek be a lagzidra potyázók?

Figyelt kérdés
Hogy derült ki? Mit tettetek?
2012. ápr. 12. 12:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Miért van minden nap egy ilyen kérdés?Komolyan mondom már azt mondom erre,hogy aki ennyit agonizál ezen,az meg is érdemli hogy egyenek az esküvői kajájukból a potyautasok.
2012. ápr. 12. 12:11
 2/15 anonim ***** válasza:
27%

Én a barátommal szoktam beszökni lagizkra inni, eddig nem buktunk le. :D

17/L

2012. ápr. 12. 12:13
 3/15 anonim ***** válasza:
70%

Igen mi állandóan beszökünk, és a mi lagzinkra is beszöktek vagy 40en és felzabáltak mindent több100ezret kárunk lett....

jajj úristen, tényleg miért kell minden nap kiírni?? ez nonszensz........

2012. ápr. 12. 12:16
 4/15 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem is megérdemli az, aki ennyire ezen parázik. Ha ennyire félsz ne tarts lakodalmat! Ez a kérdés különben minden nap fent van.
2012. ápr. 12. 12:17
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
én mondjuk csak arra lennék kíváncsi, hogy aki beszököget és vállalja is, annak nem ég le a bőr a pofájáról?????
2012. ápr. 12. 12:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én nem értem, hogy lehet valaki olyan hülye (már bocsánat) hogy nem veszi észre, hogy idegen van a lagziján? Oké, aki puccol és meghív ángyom-bingyomot, meg fát-bokrot, ezért fel sem tűnik hogy idegen arcok járkálnak a teremben, meg is érdemli.

Az én esküvőmön 52 ember volt. Mindenkit ismerek közelről, mindenkit szeretek aki ott volt, hótbiztos kiszúrtam volna, ha idegen emberek ülnek és esznek közöttünk.

2012. ápr. 12. 14:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki beszököget lagzikra és ott piál meg zabál, az egy mocskos tolvaj, ennyi. Ellopja a más által kifizetett dolgot. Szégyen, hogy ráadásul ennyire fiatal kis tolvajok is ezt csinálják, mint pár kommenttel feljebb a kiscsaj, aki a pasasával jár alkoholt lopni. Elkelne két-három atyai pofon a kis libának, már bocs.
2012. ápr. 12. 14:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Végig röhögtem ahogy olvastam, nagyon jó..
2012. ápr. 12. 17:41
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen,volt h beszöktünk :D jó buli volt :) volt kaja,pia,süti :9 a mennyasszonytáncnál buktunk le :D
2012. ápr. 12. 19:07
 10/15 anonim ***** válasza:

Én menyasszony létemre full más dolgokon parázok...nem azon h ki fog beszökni a lagzinkba... Istenem..

De ahogy azt már előttem is írták, az gáz ha nem veszed észre a vendégek között, hogy idegen is van...

2012. ápr. 12. 21:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!