Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szöktek be a lagzidra potyázók?
Én a barátommal szoktam beszökni lagizkra inni, eddig nem buktunk le. :D
17/L
Igen mi állandóan beszökünk, és a mi lagzinkra is beszöktek vagy 40en és felzabáltak mindent több100ezret kárunk lett....
jajj úristen, tényleg miért kell minden nap kiírni?? ez nonszensz........
Mondjuk én nem értem, hogy lehet valaki olyan hülye (már bocsánat) hogy nem veszi észre, hogy idegen van a lagziján? Oké, aki puccol és meghív ángyom-bingyomot, meg fát-bokrot, ezért fel sem tűnik hogy idegen arcok járkálnak a teremben, meg is érdemli.
Az én esküvőmön 52 ember volt. Mindenkit ismerek közelről, mindenkit szeretek aki ott volt, hótbiztos kiszúrtam volna, ha idegen emberek ülnek és esznek közöttünk.
Én menyasszony létemre full más dolgokon parázok...nem azon h ki fog beszökni a lagzinkba... Istenem..
De ahogy azt már előttem is írták, az gáz ha nem veszed észre a vendégek között, hogy idegen is van...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!