Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már olyan esküvőn, ahol meghalt valaki?
Miért van leszavazva, aki ilyen esetben nem mulatozna tovább? Hát a leszavazóknak üzenem: hasonló jókat kívánok, megnézem, ők mit tesznek!
2012. ápr. 10. 15:08
22/36 A kérdező kommentje:
Sajnos ilyen a halál... nem válogat :(
Igen, voltam ilyen lakodalomban a 90-es évek elején. Menyasszony apukája agyvérzést kapott, mentő elvitte, de még a mentőben meghalt. Csak ültünk a kivilágított teremben, néma csöndben, zenészek is csak ültek, néztünk lefelé a padlóra. Az a rengeteg ember.. Csak a menyasszony örjöngése törte meg a csendet. Senki nem táncolt, nem mulatozott tovább, nagyon kínos volt mindenkinek. Egy darabig még ültünk, aztán egyszer csak udvariasan megkértek mindenkit a mikrofonba beszélve, hogy távozzunk. Nem volt kedve senkinek sem maradni, és mulatni. El sem tudnám képzelni, hogy tovább táncolnak a vendégek.
2012. ápr. 12. 01:29
"Pl. ha a menyasszony keresztapja hal meg, akkor a vőlegény családja elkezd az asztalon táncolni, és csujjogatni, hogy "ne búsuljon az, aki él!", és táncra hívják a menyasszony családját?"
Bocsi, nem tudok mit tenni, de ezen meghaltam :'DDDD
2012. ápr. 12. 18:25
18:25 Amikor ezt olvastam, ezen Én is szinte sírtam a röhögéstől! Ahogy meg van fogalmazva, csúcs, de komolyan:)
2012. ápr. 13. 00:44
Visszahozni a hangulatot? Mi az anyád van? Szerinted ha meghal valaki egy esküvőn, akkor folytatódik tovább?
2012. júl. 6. 13:51
Szerintem is az lenne a magától értetődő, hogy lefújják az egészet. Maximum a sok kaját szét lehet osztani a vendégek között, de tovább táncikálni nem csak hogy nem illik, de egyenesen bunkóság.
2012. júl. 6. 15:07
Ha nagyon messziről gyűjtöttétek össze a rokonokat, és nem olyan személyes az egész, előfordulhat, hogy 10 perces néma tisztelgés után is ott maradnak az emberek, és igyekeznek kiélvezni egymás társaságát (akár csak beszélgetni). Nyilván nem csujjogatva :) Van az érzékenységnek, kegyeletnek és a józan észnek közös metszete is. Nem csak az örömet lehet egymással megosztani, hanem a nehéz pillanatokat is.
2012. júl. 6. 15:18
Ilyenkor jóérzésű ember nem mulat tovább. A kaját szétosztják, a zenészek - ha van bennük emberség, nem kérik el a pénzt. A lényeg, a házasságkötés már úgyis megvolt, maga a lagzi meg úgyis ÉRTELMETLEN már egy haláleset után.
Egyébként egyszer egy vőfély írta egy lakodalmas fórumon, hogy egyik lagziján a menyasszony rablás úgy történt, hogya vőlegény barátai felkapták a menyasszonyt, hogy elrabolják, de az egyik fickó olyan szerencsétlenül fordult, hogy belevágta a menyasszony halántékát az egyik oszlopba az étteremben, és a menyasszony meghalt ott a helyszínen....a vőfély írta, hogy mindenki lefagyott, hívták a mentőt, de már nem lehetett megmenteni.
2012. júl. 6. 17:28
Azért ez a menyasszony tulajdonképpeni meggyilkolása (még ha szerencsétlenség miatt is) nem teljesen hasonlítható ahhoz, amikor egy idős rokon távozik. Utóbbira gondolva írtam azt, hogy nem kell feltétlenül mindenkinek lesokkolva hazamenni, hanem egymás társaságában lehet jó esetben valamiféle vígaszt találni. Nyilván nem önfeledten bulizásra kell gondolni, de mindenképp pozitívum lenne, ha nem mindenki sokkos állapotban távozna a helyszínről. Meg lehet kezdeni ott helyben a gyászmunkát is, ha a jelenlevők képesek rá. Ha nem, akkor jobb ha hazamennek.
2012. júl. 6. 17:39
Kapcsolódó kérdések: