Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Voltál már olyan esküvőn,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már olyan esküvőn, ahol meghalt valaki?

Figyelt kérdés
Mi sajnos voltunk.... :( Nálatok mi volt utána? Visszahoztátok utána a hangulatot, vagy mindenki hazament?
2012. ápr. 9. 22:11
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
21%
Buliztubk
2012. ápr. 9. 22:12
 2/36 anonim ***** válasza:
89%
de hogy rosszul lett a lagzin,és meghalt?
2012. ápr. 9. 22:15
 3/36 A kérdező kommentje:
pf... Én akkor még fel sem fogtam, hogy mi történik... A többiek próbálták visszahozni a hangulatot, de mi (családommal) eljöttünk. Az utána következő napot végig sírtam.
 4/36 anonim ***** válasza:
97%

Nem voltam. És nálatok ki volt az elhunyt? Mondjuk szerintem lényegében mindegy, optimális esetben az ember rokonsága, közeli barátai vannak jelen, és ha ezek közül valaki ott hal meg, szerintem nem lehet azt a bulit megmenteni...

Ami veletek történt, ott hogyan volt? Hány fős lagzi, ki volt az elhunyt, és mi történt akkor és utána?

5/36 A kérdező kommentje:
Igen...asztmás volt, kezet fogott a mellette ülővel aztán lefordult a székről és meghalt.
2012. ápr. 9. 22:16
 6/36 anonim ***** válasza:
86%
Nálatok mi volt utána? Én erre lennék kíváncsi, kedves kérdező.Ki hunyt el és mily módon?
2012. ápr. 9. 22:16
 7/36 A kérdező kommentje:
Az illető a család barátja volt (50-60 között) Miután lefordult a székről a szemközti kórházból hívtak hozzá orvost, de senki nem jött át. (pontosan nem tudom miben halt meg) Miután elvitték a holttestet a vendégek próbálták visszahozni a hangulatot, de mi eljöttünk. (morbidnak tűnt utána mulatozni) Bár egyrészről meg értem, hogy készültek a nagy napra aztán tessék....
2012. ápr. 9. 22:24
 8/36 anonim ***** válasza:
97%
Nekem volt egy ismerősöm aki volt már olyan esküvőn ahol meghalt egy rokona. Én nem voltam ott ugyan de ez nagy tragédia volt. Ugyan is fiatal volt még 43 éves volt ha jól tudom, éppenséggel szívproblémái voltak és ugye a lagzi egy kültéri helyen volt tartva elég meleg volt és éppen amikor kiment a mosdóba és visszament majd kért egy italt valakitől és amikor odaért az asztalhoz akkor össze esett. Leállt a szíve mesterségesen próbálták lélegeztetni amire kiért a mentő ők ellátták a mentősök és a kórházban halt meg végül is. Senki nem hibáztat senkit mert sajnos várható volt hogy nem bírja sokáig. Az esküvőt utána le is fújták amikor értesültek a tragédiáról, sokan hazamentek a dolgukra, az ifjú pár is eléggé össze volt zuhanva mert közeli rokonuk volt. Szegényeket nagyon sajnálom mert ez nem olyan emlékezetes esküvő amit szerettek volna, pedig mindent beleadtak hogy jól sikerüljön.
2012. ápr. 9. 22:25
 9/36 anonim ***** válasza:
77%
Ez de szívás:(
2012. ápr. 9. 22:25
 10/36 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, hogyan élném túl.... :( annyira sajnáltam őket... :(
2012. ápr. 9. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!