Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már olyan esküvőn, ahol meghalt valaki?
11/36 anonim válasza:
Én szerencsére még nem voltam, viszont egyik barátom anyukája mesélte nemrég, hogy dolgozott egy esküvőn pincérként. Ha jól emlékszem valami olyasmi történt, hogy már tartott az esküvő, de a vőlegény valamelyik rokona még úton volt, karambolozott és azonnal meg is halt szegény. :S
2012. ápr. 9. 22:29
Visszahozni a hangulatot???
Basszus, nem arról van szó, hogy valaki ájultra itta magát, hanem hogy valaki meghalt!!
Mégis, hogyan kell ilyenkor visszahozni a hangulatot? Pl. ha a menyasszony keresztapja hal meg, akkor a vőlegény családja elkezd az asztalon táncolni, és csujjogatni, hogy "ne búsuljon az, aki él!", és táncra hívják a menyasszony családját? Ez egy agyrém!
Már csak kegyeleti okokból is be kell fejezni a dínom-dánomot. Ennyi jóérzés kell, hogy legyen mindenkiben.
2012. ápr. 9. 22:30
13/36 A kérdező kommentje:
Már pedig ott bizony elkezdtek utána táncolni. Ez nekem sok(k) volt úgyhogy ezért is jöttünk el.
Ez nekem nagyon morbid, szerintem őket is sokkolta a tragédia és nem tudtak mit kezdeni hirtelen a helyzettel, így oldották meg.
2012. ápr. 9. 22:37
Hát ha már kiment a sok pénz kajára, zenekarra, terembérletre, akkor vesszen kárba minden?
2012. ápr. 9. 22:37
Nos nem esküvő, de tavaly a sulimban a 8.osok ballagtak és az egyik kislánynak a nagymamája a bejárattól kb 50méterre mikor jöttek be a kocsitól esett össze holtan...nem tudom igazából mi volt a baja, de azért elég durva volt szegény kislánynak...
2012. ápr. 9. 22:39
Hát lehet, hogy az ifjú házasoknak ez egyben egy nagy csalódás is, de szerintem olyan egyértelmű, hogy ilyenkor folytatni nem illik a mulatozást... Megértem, hogy az ő nagy napjuk, nem így tervezték, stb., de akkor is!
2012. ápr. 9. 22:46
Igaz ez sem esküvőn történt, de szüleim voltak egy olyan temetésen, ahol a halotti toron esett össze és halt meg az elhunyt testvére...
2012. ápr. 9. 23:28
Nekem a nagynéném halt meg az államvizsgám előtti napon. Telefonon értesültem róla, apám hívott fel zokogva (az ő húga volt). Reggel rosszul lett, kora délután már mondták az orvosok, hogy olyan mértékű a károsodás, hogy órái vannak hátra és valóban így lett.
Az államvizsgára alig bírtam elmenni, pedig az se egy mulatozós dolog. Ha az esküvőmön történt volna, azonnal lefújom, képtelen lettem volna utána még szórakozni.
2012. ápr. 10. 07:52
Én is csak hallottam ilyent (hál istennek). De ott annyiból volt még durvább, hogy a mennyasszony vagy a vőlegény (erre már nem emlékszem) édesapja kapott szívrohamot és halt meg a vacsora közben.
2012. ápr. 10. 14:34
Kapcsolódó kérdések: