Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sértő, ha senkit nem hívunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértő, ha senkit nem hívunk meg az esküvőre, csak a később tartott ebédre?

Figyelt kérdés
Az én családomat nem zavarja, ők is így csinálták. Anyósomék viszont egy kicsit neheztelnek ránk.
2012. ápr. 7. 19:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%
A ti esküvőtök,a ti dolgotok kit hová hívtok.Senkinek nemlehet beleszólása
2012. ápr. 7. 19:10
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenesetre furcsa. Általában inkább fordítva szokott lenni. Miért döntöttetek így?

Nekem furcsa lenne, a szertartásra nem hívnak, de ebédre igen (és gondolom, ajándék/pénz is kéne).

2012. ápr. 7. 19:13
 3/20 Pitbullbébi válasza:
53%
Szerintem mivel ti házasodtok, hadd döntsétek el ti hogy milyet szeretnétek. Ha ez valakinek nem tetszik, az legyen az ő baja. Ez elvileg a TI napotok és nem kívánságműsor. Szerintem ne foglalkozzatok vele hogy mit mondanak!!!!! Én meg kívánok SOK BOLDOGSÁGOT előre is!!!
2012. ápr. 7. 19:14
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze a ti dolgotok, csak pont fordítva szokták, a szertartásra szokták meghívni a vendégeket és esetleg az utána következő ebédre vagy vacsorára nem. Minek mennének el az ebédre, ha nem is látták magát az esküvőt, mit ünnepelnének veletek, mikor nem voltak ott az eseményen? Miért szeretnétek így?
2012. ápr. 7. 19:16
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk én is néznék furán.
2012. ápr. 7. 19:19
 6/20 anonim ***** válasza:
84%
Sértő. Én nem értem mit szarakodik mostanában mindenki. Ma már volt egy kérdés, hogy valaki csak 10 embert akart hívni a szertartásra és nem érette miért sértődnek meg a többiek. Basszus, a szertartás ingyen van, miért zavar, ha elmennek rokonok, barátok megnézni és gratulálnak? Vagy, aki ennyire magánakvaló, az miért tart ilyesmit? Legyen akkor 2 tanús esküvő és kalap, de nem, hogy az ebédre hívod, de a szertartásra nem. Én tuti nem mennék.
2012. ápr. 7. 19:24
 7/20 anonim ***** válasza:
29%

nekem nem lenne sértő, megértem, ez csak rólatok szól, úgy csináljátok, ahogy nektek kényelmes:)

sok boldogságot:)

2012. ápr. 7. 19:24
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
De ha csak róluk szól, akkor minek hívnak vendégeket az ebédre? A szertartásra nem csak ajándékot vinni?
2012. ápr. 7. 19:27
 9/20 Pitbullbébi válasza:
29%
Nem azért az egy-húszért, de nekem inkább az volt a sértő, hogy engem és a páromat meghívtak a rokonok az esküvőre, de közölték hogy az ebédre nem hívnak meg!!!! Ez tényleg szégyen!!(Még ha szegénység lenne, megérteném!!!!!!) Ezen gondolkozzatok el!!!
2012. ápr. 7. 19:37
 10/20 anonim ***** válasza:
36%

azért csak róluk, mert ők ketten kötik össze elméletileg örökre az életüket..

ha már ott vannak mások, nem ezzel foglalkoznak, hanem azzal, hogy kinek milyen a haja, ruhája, stb..tapasztalat.

van egy olyan sanda gyanúm, hogy az anyósjelölt nagyon beleszólna ilyen dolgokba, ezért sem szeretnék meghívni..

2012. ápr. 7. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!