Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hívtatok már starvendéget esküvőre?
Hát szerintem biztos van valami hivatalos oldala és menedzsere. Szerintem ott lenne érdemes próbálkozni. De nem biztos, hogy elvállalja.
Neki most fut a szekér..
Ha megfizetitek a gázsit és jó neki az időpont (inkább ez a necces, a szombatjai szerintem már egész évre be vannak táblázva, de egy próbát megér), akkor el fog menni, neki mindegy, hogy egy falunapon énekel el 3 számot, vagy egy esküvőn.
Én is voltam olyan házibuliban, amit egy vagyonosabb ember tartott, és egy megasztáros leányzó volt a "sztárvendég".
Ha rákeresel a facebookon a FINCSI SAROK (talán edelény) ott irhetsz nekik hogy meg tudnák e adni az elérhetőségét!
Veca ott volt talán egy hónapja sztárvendég az egyik ismim lájkolta onnan tudom!Ők biztosan szivesen oda adják az elérhetőséget!
Jobb ötletem nincs!
Jah és még találtam ilyet
www.waxx.hu itt meg lehet találni állitólag vagy a 0613540218
hát nem tudom ez a waxx.hu mi akar lenni de teljesen más,hmmm pedig az egyik oldalon azt irták itt meg lehet találni!
Nemtudom,nem könnyű az biztos!
Ez tök jó ötlet :)
Én nem hívtam még ilyen embert sosem, de csak azért, mert nincsenek százezreim erre. Ha lennének, tuti hívnék. És nem hinném, hogy elhomályosítaná az ifjú párt, hisz ennyi erővel egyáltalán ne hívjon az ember zenészeket, pláne esetleg násznagyot :D
Gold Record Music Kft. - 06 1/ 489 0742
tessék. ezen a számon van a fellépésszervezés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!