Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hívtatok már starvendéget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hívtatok már starvendéget esküvőre?

Figyelt kérdés
Janicsák Vecát szeretném elhivni,de nem tudom h hol érjem utol.... Ötletek?Facebookon írtam neki 3 hete de semmi válasz:(
2012. ápr. 6. 23:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%
Nem, én soha nem voltam olyan nagy arc, hogy sztárvendéget hívjak az esküvőmre. Pontosabban: nem szerettem volna felvágni ilyenekkel senki előtt. Pedig volt már három esküvőm is...
2012. ápr. 6. 23:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem énekesnek,hanem csak a völegénynek lenne meglepetés ének.3 számot szeretném ha elénekelne.A zenészünk az megvan.
2012. ápr. 6. 23:30
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Hát szerintem biztos van valami hivatalos oldala és menedzsere. Szerintem ott lenne érdemes próbálkozni. De nem biztos, hogy elvállalja.

Neki most fut a szekér..

2012. ápr. 6. 23:34
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Ha megfizetitek a gázsit és jó neki az időpont (inkább ez a necces, a szombatjai szerintem már egész évre be vannak táblázva, de egy próbát megér), akkor el fog menni, neki mindegy, hogy egy falunapon énekel el 3 számot, vagy egy esküvőn.

Én is voltam olyan házibuliban, amit egy vagyonosabb ember tartott, és egy megasztáros leányzó volt a "sztárvendég".

2012. ápr. 6. 23:41
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
Én olyan buliban voltam, ahol egy tehetség kutatós (nem emlékszem melyikben volt) srác volt a sztárvendég. Őszintén szólva engem annyira nem hatott meg, de az ünnepelt nagyon örült, gondolom az a lényeg. A lagzimra nem hívnék sztárvendéget, egyrészt mert szerintem engem ott sem hatna meg egyrészt, másrészt meg azt szeretném, ha nekünk örülnének, elvileg ez az együtt örülésről, ünneplésről szól, nem pedig egy sztárvendégnek. Ez persze csak az én véleményem.
2012. ápr. 7. 00:14
 6/14 anonim ***** válasza:
44%

Ha rákeresel a facebookon a FINCSI SAROK (talán edelény) ott irhetsz nekik hogy meg tudnák e adni az elérhetőségét!

Veca ott volt talán egy hónapja sztárvendég az egyik ismim lájkolta onnan tudom!Ők biztosan szivesen oda adják az elérhetőséget!

Jobb ötletem nincs!

Jah és még találtam ilyet

www.waxx.hu itt meg lehet találni állitólag vagy a 0613540218

2012. ápr. 7. 06:33
 7/14 anonim ***** válasza:

hát nem tudom ez a waxx.hu mi akar lenni de teljesen más,hmmm pedig az egyik oldalon azt irták itt meg lehet találni!

Nemtudom,nem könnyű az biztos!

2012. ápr. 7. 06:37
 8/14 anonim ***** válasza:
21%

Ez tök jó ötlet :)

Én nem hívtam még ilyen embert sosem, de csak azért, mert nincsenek százezreim erre. Ha lennének, tuti hívnék. És nem hinném, hogy elhomályosítaná az ifjú párt, hisz ennyi erővel egyáltalán ne hívjon az ember zenészeket, pláne esetleg násznagyot :D

2012. ápr. 7. 09:32
 9/14 anonim ***** válasza:
6%
Mi meghivtuk a bunyos pityut meg a sláger tibót meg a fásy ádámot a mester hármast régebben nagyon jó buli volt.
2012. ápr. 7. 11:25
 10/14 anonim válasza:

Gold Record Music Kft. - 06 1/ 489 0742

tessék. ezen a számon van a fellépésszervezés :)

2012. ápr. 7. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!