Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívjam -e édesapámat, és ha igen, akkor milyen szerepben?
A lényeg hogy édesapámmal utoljára 14 éves koromban találkoztunk. Anyagilag sose támogatott minket, de anyum nem is kérte (ez hosszú történet hogy miért). Anyum halála óta (meg előtte is) a keresztszüleimmel élek, ők támogattak mindig. Annak idején arra gondoltam, hogy a keresztszüleim lesznek ott a szüleim helyett, ők ülnek majd mellettem az asztalnál is, és keresztapám kísér majd az oltárhoz. És ezt a tervemet kuszálta most össze édesapám, mert 2 éve felvette velem a kapcsolatot e-mailben. Előzőleg is emaileztünk úgy 10-16 éves korom közt, de utána a lustaságom miatt ez megszakadt. Jelenleg kb. havonta váltunk egy e-mailt. És itt jön a kérdés. Tudja hogy párom van, és azt is hogy közeleg az esküvő. Meghívjam? Esetleg kísérjen ő az oltárhoz? A bökkenő viszont az, hogy a keresztszüleim (akiknek tulajdonképpen mindent köszönhetek) nem szívlelik édesapámat. Szerintük eléggé tróger alak, aki anyum kívánsága ellenére is azért néha támogathatott volna. Illetve törekedhetne arra hogy találkozzunk néha napján. Szóval mi legyen?
(A dologhoz még annyi hozzátartozik, hogy édesapámnak már volt családja mikor anyukámmal összejött. 3 fia volt és egy állítólag kicsit elme-roggyant felesége)
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget :)
Én hasonló cipőbe járok, mint te. Nekem sincsenek együtt a szüleim és 10 évig nem is láttam az apámat, sőt telefonon is kb 1 évben 3-szor beszéltünk. Soha semmi fontos eseményen nem vett részt az életünkben, és nem is támogatott minket. Azonban nem rég kiderült, hogy gyógyíthatatlan beteg, ezért elmentünk meglátogatni. Azóta többször beszélnünk, de én hívom őt, és nem ő engem. Tudja, hogy lesz esküvőnk, és úgy döntöttem, hogy meghívom, de úgy gondolom, hogy nem jön el és valahol bízom is benne. De ha mégis úgy dönt, engem sem ő fog az oltárhoz kísérni, hanem a nevelő apukám, aki 10 éves korom óta nevel, és őt többre tartom, és úgy gondolom, hogy ő az akinek kijár ez a "feladat". Én úgy gondolom, hogy hívd meg, de szerintem sem kell (ha te nem akarod), hogy ő komolyabb szerepet kapjon az esküvődön.
Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!