Édesapámat keresem, már akkor elhagyott minket, mikor pelenkás voltam, hogyan tudnám megkeresni?
A Vöröskereszt nem segít, mert nem háborúban tűnt el:S, és nem tudom hogy ezek után hogyan tovább?
Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm válaszotokat!
Boldog új évet kívánok nektek!
Szia!
Bár nem vagyok teljesen otthon a témában de esetleg anyukád tudja hogy hol van. Vagy legalább a nevét ha megmondja és elmeséli melyik környéken él akkor megkeresheted online telefonkönyv alapján vagy a tudakozóban lehet megmondják a telefonszámát de azt nem tudom biztosra. Ha más nincs akkor meg marad a jó öreg kézi telefonkönyv.
Édesanyám sem tudja hol tartózkodik, vagy csak nem akarja közölni, nem lakom édesanyámmal. Édesapám nevét tudom csak, és azt hogy milyen szakmája van! próbáltam már az internetes közösségi oldalakat, de más már nem jut eszembe!
Azért keresem, mert tudni szeretném hogy ki ő, és anya anno amíg kicsik voltunk, aláíratott vele egy papírt hogy nem kereshet minket, de azóta már nagy korú vagyok!
A válaszotokat köszönöm!
Azért elég sok embernek ez a neve, sajnos!
A régi telefonkönyveket már elő vettem, de fogalmam sincs hogy mi alapján induljak el a Nevén kívül:S . Még arra gondoltam, hogy kellene egy rendőr ismerős, mert ők hozzá férnek az adat bázishoz, és valószínűleg édesapám büntetett előéletű, sajna anno sokat ivott:( . És lehet hogy kapott valami bírságot! Más már nem jut eszembe, hogy hogyan tudnám kerestetni.
Ja....értem. Ezt nem is tudtam! Köszönöm hogy szóltál!:)
Hát akkor ennyi...más ötletem nincsen! Lehet hogy soha nem ismerem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!