Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud tippet adni házi készítésű meghívókhoz?
A mi esküvöi meghívónk tök jó lett, igaz sok munka volt vele.
Kemény A/4 -es papírt vettünk, vajszínűt, háromba hajtottuk. Az elejére ragasztottunk csipkéből készült kis modern virágcsíkot, ívesen. Hogyha kinyitottad, akkor a balra eső oldalon volt a nevünk, meg egy kis képecske.
A középső oldalon volt egy rövidke szöveg, hogy összekötjükaz életünk és szeretettel várunk mindenkit a ceremóniára és a vacsira.
A jobbra eső oldalon pedig a foragtókönyv volt, mikor hol mi lesz.( tanács, templom, vacsora). A középső oldal fölül ki lett lyukasztva, és egy kis szalaggal bele volt kötve egy nagyon áttetsző lap, amin volt az idézet.Akkor tudtad csak elolvasni, hogyha kicsit megemelted a lapot, mert különben az alsó írás látszódott.
A borítékon is volt virágív.
Kicsit hosszú lett, bocsi, remélem adtam hasznos tanácsot
Én is saját kezűleg gyártottam a meghívóinkat. Egy bordó kartonból kivágtam egy négyzetet, és a négy sarkát úgy hajtottam be, mintha boríték lenne, a két nagyobb fül egymásba csúsztatható volt.
A behajtás miatt lett középen egy téglalap, arra ragasztottam rá a halványzöld, enyhén csillámos lapot, amin a meghívó szövege állt.
Küldhetek róla képet, ha gondolod, írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!