Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi, , négyszögbe, , keveredtem. Mit csináljak? (picit hosszú, de nagyon fontos)
Négy éve mentem hozzá álmaim pasijához.Legalábbis akkor még ezt hittem.Ő volt a legmenőbb srác a fősulin(leghelyesebb (szőke haj , kék szem), legkedvesebb, legsportosabb stb.)és nagy mákomra belém volt zúgva.El sem hittem, amikor ez kiderült.Összejöttünk, és fél év után meg is kérte a kezem.Bebeszéltem magamnak, hogy én is viszonzom az érzéseit, és most így utólag visszagondolva, csak"menőségből" mentem hozzá.Mivel a kedvesem nem elégített ki engem(...)hamar egy másik férfi karjaiban kötöttem ki.Egy török "adonisz",de csak érzesek nélkül feküdtünk le egymással.Ezzel a kettős élettel elvoltam egy darabig, de aztán , megismertem őt a NAGY őt.Érezem, hogy csak Ő kell nekem.És most jön a csavar.Teherbe estem a töröktől.De mivel mi csak testi kapcsolatot létesítettünk, neki nem kell a baba.A férjem, aki az én "titkos" életemről mit sem selyt, már teljesem be van zsongva, és alig várja, hogy megszülessen a kicsi(persze azt hiszi, tőle van a gyerek.)Az én nagy szerelmem tud mindent, és ő is szeretne babát, de nem a töröktől(akivel már nincs testi kapcsolatunk).Tehát, ha megszűlöm a gyereket, a szerelmemre nem számíthatok.És ha a gyerek az apjára üt(tehát barna bőr, barna szem stb)a már rég nem szeretett férjemre sem.Most mit tegyek? Ha elhagyom a férjemet, és a szeretőmhöz költözöm, mindenképpen el kell vetetnem a babát(amit én nem akarok és nem is lehet, mert a 4.hónapban vagyok!!!)Ha viszont a férjemmel maradok, ki fog derülni a baba megszületése után, hogy hónapokig csaltam egy törökkel és most meg a nagy Ővel.Nagy ribi voltam, segítsetek kérlek!!!!!!!!!!!!
26L
Jövök a nagy tanulságaimmal és óóóriási bölcsességgel :D : az a villódzás, amit általában szerelemként élnek meg az emberek, legfeljebb (azaz nagyon maximum) 3 évig tart. Utána átalakul minden kapcsolat. Lehet szerelmesnek lenni sok évtizeden át is, de a lepkés gyomor meg a rózsaszín köd nem örök. Aki azt hiszi, hogy az, az 2 évente partnert fog váltogatni egész életében. Nem egy ilyen ember él ma, egyet sem láttam köztük, aki boldog.
De tényleg, mi lett? Ha kamu, akkor meg valld be, már tök mindegy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!