Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emlékeztek még?
Figyelt kérdés
Amikor a férjetek meglátott az esküvő napján?Teljes díszpompában!Milyen érzés volt látni az arcát,tekintetét.Mire gondoltatok?2012. márc. 27. 14:33
2/11 anonim válasza:
Emlékszem. Pont úgy nézett rám, mint minden alkalommal, amikor szépen kiöltöztem :) Neki mindegy, hogy esküvői fehér habos, vagy piros tüzes miniruha a buliba, vagy koktélruha a színházba. Ha kiöltözöm, ugyanolyan mosolyogva néz és azt mondja, de szép vagy :)
3/11 anonim válasza:
Igen emlékszem, akkor léptem ki az ajtón ő meg állt az udvaron és azt mondta hú ha, de szép vagy...(akkor látta a ruhát is először)
4/11 anonim válasza:
Szia mindenre tisztán emlékszem :)Meglátott és megszólalni sem tudott .Ott látta a ruhámat :) Ez nekem minden egyes befektetett pénzt energiát megért soha nem felejtem el:) üdv Zsani
5/11 tetris válasza:
Jött az idétlen fehér szmokingjában, és azt mondta: Na, hadd lássalak banya, milyen szép vagy! Én meg álltam ott, és vigyorogtam, mint a pék kutyája a kiflire.
6/11 anonim válasza:
féltékenységet láttam és azt fürkészte rajtam mim van kint
és szigorú fejjel megállapította, hogy semmi
és ezután bólintott, hogy rendben vagyok.
és mosolygott mert úgy illik.
7/11 anonim válasza:
Fú, leginkább erre emlékszem. Olyan volt, mintha egy alagútba néznék, a túlvégen csak az ő két csillogó szeme, a külvilág teljesen elhomályosodott. Mndig azt hittem ez csak egy elcsépelt hasonlat, de valóban így volt, valóban van ilyen. Olyan volt, mint egy birodalmi vonónyaláb, húzott magához. Nem méregettük egymást, egyszerűen befogadtam minden részletet, miközben, csak a szemét néztem, ő pedig az enyémet. Nekünk ez a legfontosabb emléke az egész ceremóniának. Hihetetlen. Nagyon jó.:D
8/11 anonim válasza:
bocsánat, de az első válaszban mi nem tetszett? egyébként az én férjem nem tudott megszólalni, ha otthon lettünk volna, biztos sírva fakad :) imádtam. én meg csak vigyorogtam, mint a tejbe tök:) később súgta oda, hogy milyen szép vagy :)
9/11 anonim válasza:
olyan jó olvasni titeket, kicsit féltékeny is vagyok, remélem egyszer én is férjhez megyek
10/11 anonim válasza:
Azért remélem, az én jövendőbelimnek nem csak akkor fogok tetszeni, ha puccparádéban állok előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!